کد خبر:۱۵۷۱۷۰
رئيس دانشكده برق دانشگاه اميركبير:
در زمينه آموزش مجازي در حد ايده هستيم
رئيس دانشكده برق دانشگاه اميركبير گفت: تمام كشورهاي دنيا برنامههاي دراز مدتي را براي توسعه آموزش مجازي دارند ولي ما با وجود تمام فعاليتها هنوز در حد ايده هستيم و به سمت عمل نرفتهايم.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر سيد مهدي تشكري صبح امروز در همايش ملي خدمات الكترونيكي با رويكرد تحولي نوين در توسعه پايدار در دانشگاه الزهرا گفت: در حال حاضر تمام كشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه برنامه هاي درازمدتي را براي ايجاد شهرهاي مجازي به خصوص در زمينه آموزشي تدوين كرده اند ولي ما با وجود تمام فعاليت ها فقط در حد ايده هستيم و هنوز به سمت عمل نرفته ايم.
وي با اشاره به اينكه توجه جدي به ايجاد شهرهاي الكترونيكي و توسعه آموزش مجازي بسيار ضروري است، افزود: بحث هاي محيط زيست و مشكلات آلاينده ها كه در تمام دنيا از چالش هاي پيش روي بشر است كشورهاي دنيا را به فكر تشكيل شهرهاي مجازي وادار كرده و در حال حاضر تمام كشورهاي دنيا برنامه هاي دراز مدتي را در اين خصوص دارند.
تشكري گفت: ما مي توانيم با توجه به توان ملي و ظرفيت نيروي فكري متخصص در كشور حتي با وجود مهاجرت هاي نيروهاي نخبه جزو 10 كشور برتر در زمينه خدمات الكترونيك باشيم.
رئيس دانشكده برق دانشگاه اميركبير عنوان كرد: ما يكي از كشورهايي هستيم كه پايين ترين سطح سرعت و امكان پهناي باند را داريم ولي با اين وجود جوانان ما در زمينه هاي مختلف الكترونيكي با دنيا رقابت مي كنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰