کد خبر:۱۵۷۸۵۲
نماینده ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) قزوین:
افسران جنگ نرم باید با همسویان دشمن در هر پست و مقامی مقابله کنند
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحب الامر(عج) قزوین تصریح کرد: افسران جنگ نرم باید نسبت به همسویان با دشمن در هر پست و مقامی هستند، عکس العمل نشان دهند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، حجت الاسلام رضوانی دیروز در اختتامیه شکوه هجرت که به همت بسیج دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد، اظهار داشت: تفکر ناب و خدمات بسیج است که آن را زیبا کرده است و بسیج تنها یک نام نیست بلکه فرهنگ خدمت است.
وي با اشاره به تعاریف قرآنی از بسیج بیان داشت: امام خمینی(ره) از بسیج با نام شجره طیبه یاد فرمودند و شجره طیبه نیز در آیه 35 سوره ابراهیم توضیح داده شده است اولین ویژگی شجره طیبه، پاک، طیبو عاری از ناخالصی داشتن است و کسانی نیز که در این مجموعه وارد می شوند باید قداست را رعایت کنند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحب الامر(عج) قزوین اصیل بودن را از ویژگی های شجره طیبه بسیج عنوان کرده و تصریح کرد: ریشه های این شجره طیبه در جان و قلب مردم جا دارد و بسیج در اعتقادات مردم ریشه دوانده و باید برنامه هایی که در پایگاه های بسیج و حلقه های صالحین نیز مطرح می شود، بر پایه اعتقادات عمیق بسیج باشد.
رضوانی با اشاره به قیام وال استریت در آمریکا، گفت: تفکر بسیجی در وال استریت، مصر، لیبی، تونس، یمن، عربستان و حتی کشورهای غربی قابل مشاهده است، زیرا تفکر بسیجی بر اساس فطرت مردم پایه ریزی شده است.
وي یادآور شد: دوربین ها، تنها می توانند بخشی از خدمات ارائه شده در اردوهای جهادی را به تصویر بکشند و آنچه که در فیلم ها و مستند ها بیان می شود، همه نیروی جهادی بسیج نیست.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه استان با اشاره به خدمات صورت گرفته توسط اقشار بسیج در استان تاکید کرد: آنچه که دانشجویان جهادگر بسیجی را به دور افتاده ترین روستاهای استان می کشاند، عشق و علاقه بسیجیان به خدمت رسانی است و همین خدمت رسانی باعث ماندگاری بسیج شده است.
رضوانی خدمت رسانی بسیج را از زیبایی های این شجره طیبه دانسته و خاطرنشان کرد:هر فعالیتی که به نفع مردم باشد، ارزشمند است و زیبایی بسیج نیز به علت خدمت رسانی اش به مردم است و این خدمت رسانی سبب پوینده بودن، پیشرونده بودن، پر تحرک و چالاک بودن بسیج شده است.
وي با اشاره به نزدیکی به ایام انتخابات، تاکید کرد:بسیج وام دار هیچ شخصی نیست و خودش را برای اشخاص هزینه نمی کند، بلکه برای ارزش ها هزینه می کند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) با تاکید بر حضور تمام قد بسیج دانشجوی در عرصه انتخابات مجلس اظهار داشت: یکی از فصل های شجره طیبه بسیج، حضور در مسائل سیاسی است و بسیجیان نیز علاوه بر حضور در انتخابات ،باید با تبلیغ حضور حداکثری آحاد جامعه،مردم را به آینده انقلاب و اسلام امیدوار کنند.
رضوانی با انتقاد از برخی نماینده های مجلس،بیان داشت:اگر نماینده ای، پس از تاکیدات مقام معظم رهبری بر بکار بردن لفظه فتنه 88 و با ارزش بودن حماسه 9 دی،فتنه 88 را فتنه ندانسته و فتنه بیان نکند، بی بصیرت است و این وظیفه دانشجوی بسیجی است که همسویان با دشمن را شناخته و به مردم معرفی کنند و بگویند که این ها لیاقت نماینده بودن را ندارند، چه نماینده بوده اند و چه می خواهند نماینده شوند.
وي با تاکید بر نقش افسرزان جنگ نرم در دانشگاه ها یادآور شد: تاسیس قرارگاه جنگ نرم و ارتباط فرماندهان جنگ نرم که اساتید دانشگاه ها هستند با دانشجویان که افسران جنگ نرم هستند از محوریت های وظایف بسیج دانشجویی است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان در پایان قشر طلبه را نیز از افسران جنگ نرم دانسته و خاطرنشان کرد: افسران جنگ نرم در میدان وسیع و گسترده جنگ نرم باید نسبت به همسویان با دشمن در هر پست و مقامی هستند، عکس العمل نشان دهند.
همچنين در پایان این مراسم، از گروه های جهادی دانشگاه های استان توسط بسیج دانشجویی، تجلیل شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰