کد خبر:۱۵۹۰۸۸
ساخت تراك CO2 و Twin agent توسط كاركنان آتش نشاني پالايشگاه پنجم پارس جنوبی
رئيس ايمني و آتشنشاني پالايشگاه پنجم پارس جنوبی از ساخت تراك CO2 و Twin agent توسط كاركنان آتشنشاني اين پالايشگاه خبر داد و گفت: هزينه طراحي و ساخت اين سه دستگاه، حدود 50 ميليون تومان بوده است.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، عطاالله قاسمي گفت: طي مانوري كه به تازگي در CCR انجام گرفت، تراك CO2 در مدت سه دقيقه به محل رسيد كه در مقايسه با قبل كه اين سيستم بر روي تريلر بود و زمان 20 دقيقهاي جهت انتقال آن بهدست آمده بود، شاهد تحول مهمي در اين امر بودهايم.
وي با اشاره به ساخت تراك CO2 و Twin agent توسط كاركنان آتش نشاني، افزود: تريلر CO2 آتشنشاني و دو دستگاه خاموشكننده پودر و فوم (Twin agent) موجود در آتشنشاني، جهت بالا بردن سرعت عملياتي، توسط كاركنان واحد آتشنشاني، به دو دستگاه تراك و يك تريل تبديل و تست عملياتي بر روي آنها انجام گرفت.
رئيس ايمني و آتش نشاني پالايشگاه پنجم پارس جنوبی تصريح كرد: از آنجا كه طي برآوردهاي انجام شده، هزينه طراحي و ساخت شاسي، بارگذاري، نصب و جوشكاري اين سه دستگاه، حدود 50 ميليون تومان بوده است، به دليل صرفهجويي و استفاده از توان متخصصين مجرب آتشنشاني، توانستيم با هزينهي كمتر از دو ميليون تومان اين امر را محقق كنيم.
قاسمي ضمن معرفي مجريان اين كار خاطرنشان كرد: شايسته است كه از عبدالرسول بلوريان(طراح و ناظر)، حميد شجاعي(جوشكار و سازنده شاسي)، احسان خادم پير(دستيار اجراي طرح) و حميد افشاري و جواد فتحي (پشتيبان) و واحد حمل و نقل تقدير شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰