کد خبر:۱۵۹۹۶۵
عضو هیئت نظارت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان
دانشجویان هرگز تسلیم تبلیغات پوچ دشمن نمیشوند
عضو هیئت نظارت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید با هنر کرمان گفت: باید با شدت در انتخابات مراقب نفوذی ها باشیم؛ دانشجویان و ملت هرگز تسلیم تبلیغات پوچ دشمن نمی شوند.
محمود کورکی در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، مردم در همه ی ارگان ها و نهاد های حکومتی با شرکت در انتخابات گوناگون و با رای و انتخاب خود و گزینش قانون گذاران و مجریان در امور اجتماعی و سیاسی خود سهیم هستند.
وی افزود: افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران در میان نظام های حکومتی، بر خورداری از ویژگی خداباوری وحضور مردم است.
عضو هیئت نظارت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید با هنر کرمان با نگاهی به تاریخ گذشته تصریح کرد: هنگامی که مردم مسلمان کشورمان با مبارزه به رهبری حضرت امام (ره) رژیم شاهنشاهی را سرنگن کردند و نظامی را جایگزین حکومت طاغوت کردند که شکل و خصوصیات آن با موازین اسلامی و دیدگاه های دینی همخوانی دارد و ارزش ها و احکام الهی مبنای عمل مسئولان آن است.
وی با اشاره به اینکه انتخابات مهم ترین نمود مشارکت سیاسی و نیز نقش آفرینی مردم در تعیین سرنوشت جامعه اسلامی است افزود: پس باید برای مشارکت عمومی برای هر چه باشکوه تر برگزار شدن انتخابات که جزیی از فرهنگ جامعه قلمداد می شود، تلاش کرد.
وی افزود: حضور مردم در صحنه انتخابات پایه های نظام دینی را هر روز بیش از پیش مستحکم تر می کند.
کورکی گفت: مقام معظم رهبری می فرمایند به مردم تفهیم کنید که همچنان که شرکت در انتخابات یک وظیفه است، گزینش خوب و آگاهانه نیز یک وظیفه است.
عضو هیئت نظارت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید با هنر کرمان تصریح کرد: انتخابات سالم با منتخبانی ولایت مدار و مدافع ارزش ها، به همراه شکل گیری صحنه های حماسی حضور پر شور مردم در پای صندوق های رای، ایران اسلامی را از تمامی کشور های مدعی دموکراسی و مردم سالاری متمایز ساخته است به همین دلیل، دشمنان اسلام و ایران تلاش می کنند تا این حکومت را بشکنند.
کورکی گفت: باید با شدت در انتخابات مراقب نفوذی ها باشیم، جلوی خرابکاری آنان را بگیریم و هرگز به آن مفسده جویان و مدافعان استکبار رای ندهیم و در انتخابات اصلح را بر صالح مقدم داریم.
وی با اشاره به اینکه انتخابات یکی از ابزارهای استفاده دشمن برای تشدید اختلاف ها و ایجاد جو نا آرامی است اذعان داشت: ماهیت آن اختلاف ها نیز تبلیغات است؛ هوشیاری همه ما در برابر آن جنجال ها و هیاهو ها و اختلافات، آن ماهیت را در هم می شکند.
عضو هیئت نظارت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید با هنر کرمان با اشاره به اینکه حضور همگانی مردم در پای صندوق های رای و دقت آنان در انتخاب نمایندگانی صالح و با تقوا و معتقد به نظام و ولایت فقیه را یکی از وظیفه های مردم است افزود: اتنخابات راهکاری برای صیانت از ارزش ها و بقای حکومت دینی است از این رو منتخبان مردم در قوه مقننه، باید از شرایط لازم برخوردار باشند یعنی باید مسلمان و متعهد به احکام اسلامی باشند.
کورکی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی مکان تصویب قانون حق است گفت: باید مقدمات آن نیز بر خاسته از بینش خدایی باشد و ارزش مومن از کعبه بالاتر است. نباید در پهنه انتخابات، آبروی انسان های مومن در خطر قرار گیرد.
وی افزود: مواظب طرح های تکراری دشمنان باشیم، نیرنگ آنان، صفوف به هم پیوسته ما را خدشه دار نکند، وحدتمان را حفظ کنیم و با تفاهم تلاش کنیم در انتخابات، خادم را از خائن تشخیص دهیم و نمایندگانی به مجلس بفرستیم که صفوف به هم فشرده ما را منسجم تر سازند، امام امت می فرمایند: «نمایندگانی متعهد، متفکر، دلسوز به ملت خصوص طبقه مستضعف و خدمتگزار به اسلام و مسلمین در مجلس شورای اسلامی بفرستید».
عضو هیئت نظارت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید با هنر کرمان با بیان اینکه دانشجویان و ملت فهیم و بصیر به وجود دشمن آگاهی دارد گفت: دانشجویان و ملت هرگز تسلیم تبلیغات پوچ دشمن نمی شود و تمام همت خود را به کار می برد تا با انتخاب نمایندگانی اصلح، راه نفوذ دشمن به مجلس نهم را سد کنند و با انتخاب نمایندگانی با تقوا طرح های دشمن را در هم بریزد و آنان را نا امید نماید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰