کد خبر:۱۶۲۴۳۲
مدیرعامل شركت فناوری ازدیاد برداشت فارس:
شركت فناوری ازدیاد برداشت فارس موفق به سرمایهگذاری قابل توجهی شده است
مدیرعامل شركت فناوری ازدیاد برداشت فارس گفت: شركت فناوری ازدیاد برداشت فارس كه با حمایت پارك علم و فناوری فارس و سرمایه اندك شروع به كار كرد در 9 ماهه فعالیت خود موفق به سرمایهگذاری قابل توجهی شده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مهندس مهدی اسكروچی امروز در نشست خبری در پارک علم و فناوری استان فارس در شیراز اظهار داشت: ذخایر زیرزمینی نفت كشور بیش از 550 میلیارد بشكه برآورد شده كه از این میزان 150 میلیارد بشكه با فناوری هایی كه در اختیار كشور بود قابل برداشت پیش بینی شده بود.
وی افزود: در برنامه پنجم توسعه دولت موظف شده تا در طی برنامه بازیافت مخازن نفتی كشور را به اندازه یك درصد افزایش دهد.
مدیرعامل شركت فناوری ازدیاد برداشت فارس گفت: مجموعه دستگاه رهای مورد نیاز برای مطالعه روش های ازدیاد برداشت نفت پیش از این تنها توسط شركت های انگشت شماری از كشورهای پیشرفته در سراسر جهان ساخته می شد و با هزینه های گزاف در اختیار مؤسسات پژوهشی نفتی قرار می گرفت.
اسکروچی بیان كرد: دستگاه مطالعه ازدیاد برداشت نفت به روش میكروبی با سال ها تحقیق و پژوهش طراحی و ساخته شده است.
وی گفت: هم اكنون این دستگاه ها در اختیار دانشگاه ها و مراكز تحقیقاتی داخل و خارج از كشور قرار دارد.
مدیرعامل شركت فناوری ازدیاد برداشت فارس بیان داشت: شركت فناوری ازدیاد برداشت فارس كه با حمایت پارك علم و فناوری فارس و سرمایه اندك شروع به كار كرد در 9 ماه فعالیت خود موفق به سرمایه گذاری قابل توجهی شده است.
اسکروچی تاكيد كرد: همچنین دستیابی به دانش تولید تجهیزات آزمایشگاهی و پژوهشی نفتی از دیگر دستاوردهای این شركت بوده است.
وی گفت: در پنج سال گذشته شركت ملی نفت ایران بیش از 45 میلیون دلار برای تهیه تجهیزات آزمایشگاهی و تحقیقاتی برای دانشگاه های بزرگ كشور هزینه كرده در حالی كه هم اكنون این تجهیزات با 20 درصد این میزان تهیه می شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰