حركت به سمت ایجاد و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی اجتناب‌ناپذیر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۴۲۶۸
ناظر پروژه تحقیقاتی سلول‌های خورشیدی شركت توزیع برق شیراز:

حركت به سمت ایجاد و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی اجتناب‌ناپذیر است

ناظر پروژه تحقیقاتی سلول‌های خورشیدی شركت توزیع برق شیراز گفت: حركت به سمت ایجاد و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی اجتناب‌ناپذیر است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مهندس غلام رضا ذنوبی امروز در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: با انعقاد و امضای یك تفاهم‌نامه جدید، علاوه برهمكاری های گسترده گذشته، شركت توزیع نیروی برق شیراز و دانشگاه شیراز در بهره‌برداری از انرژی های نو همكاری خواهند كرد.
 
وی افزود: پروژه بهره‌برداری از انرژی های نو، اكنون در مرحله پژوهش قرار دارد و بر اساس آن اثرسنجی استفاده از پانل های خورشیدی و میزان بازدهی نیروگاه های خورشیدی مقیاس كوچك، بررسی می شود.
 
ناظر پروژه تحقیقاتی سلول های خورشیدی شركت توزیع برق شیراز تصریح کرد: در این طرح، اثربخشی یك نیروگاه خورشیدی مقیاس كوچك با قدرت اسمی 5/22 كیلووات در پایانه مسافربری شهید كاراندیش شیراز كه با هدف تأمین انرژی الكتریكی مورد نیاز روشنایی چهار سالن به صورت تمام وقت و توسط شهرداری نصب شده است، سنجش خواهد شد.
 
ذنوبی با تأكید بر اینكه این طرح پژوهشی، رایگان انجام می شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم استان فارس، طرح نیروگاه های خورشیدی به خوبی پاسخگوی نیازهای روزمره مصرف كنندگان است و در برخی صنایع و روستاهای استان نیز اجرایی شده است.
 
وي گفت: اگر مطالعات پژوهشی آغاز شده، رضایت‌بخش باشد و توجیه كامل اقتصادی، فنی و اجتماعی داشته باشد، به حتم توسعه آن در دستور كار شركت توزیع نیروی برق شیراز قرار خواهد گرفت.
 
این کارشناس شرکت توزیع نیروی برق شیراز  اذعان داشت: استفاده از پانل های خورشیدی برای تأمین انرژی الكتریكی مشتركین، نه تنها زمینه ساز حذف برق‌بها می شود، بلكه كمك به كاهش آلاینده هایی نظیر دی اكسید كربن و كاهش مصرف سوخت های فسیلی نظیر نفت گاز را فراهم می كند.
 
ذنوبي افزود: اغلب نیروگاه ها برای تأمین برق نیاز به سوخت های فسیلی دارند و احتراق ناشی از سوختن نفت، گاز و سایر سوخت های فسیلی عامل تولید دی اكسید كربن و آلودگی هوا است.
 
وي بیان داشت: حركت به سمت تولید و استفاده از انرژی های نو در جهان شتابی قابل توجه به خود گرفته و هم اینك كشورهایی نظیر آلمان، دانمارك، آمریكا، اسپانیا و هند، پیشتاز این عرصه به شمار می روند.
 
ناظر پروژه تحقیقاتی سلول های خورشیدی شركت توزیع برق شیراز با تصریح اینكه هزینه اولیه راه اندازی نیروگاه های خورشیدی اندكی زیاد است، گفت: با توجه به كوتاه بودن مدت بازگشت سرمایه و حذف مستقیم و غیرمستقیم بسیاری از هزینه ها و همچنین كمك به ایجاد محیطی سالم برای زندگی شهروندان، كارشناسان استفاده از این روش را توصیه می كنند.
 
ذنوبي اضافه كرد: مطالعات امكان‌سنجی نشان دهنده توان بالای ایران در استفاده از ظرفیت های طبیعی موجود به واسطه نوع اقلیم این كشور و تولید انرژی های نو، است.
 
وي در پایان حركت به سمت ایجاد و توسعه نیروگاه های خورشیدی خصوصاً نیروگاه های مقیاس كوچك را اجتناب ناپذیر دانست و گفت: شركت توزیع نیروی برق شیراز آمادگی دارد كه مازاد تولید انرژی الكتریكی نیروگاه های خورشیدی مقیاس كوچك را بر اساس دستور العمل خریداری و با تجهیزات خاص به شبكه سراسری برق تزریق كند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار