شناسایی و متلاشی شدن باندهای بزرگ جرایم ناشی از مشارکت مردم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۶۹۳۴
فرمانده انتظامی فارس:

شناسایی و متلاشی شدن باندهای بزرگ جرایم ناشی از مشارکت مردم است

فرمانده انتظامی استان فارس با بیان اینکه یکی از شاخص‌های مهم امنیت مرهون تلاش‌هاي مردمي است، گفت: اگر باندهای بزرگ دستگیر شده و عوامل جرایم مختلف شناسایی می‌شوند، این امر ناشی از مشارکت مردم است.  
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سیروس سجادیان، امروز در حاشیه اجرای حكم اعدام 12 نفر به جرم آدم ربایی و قتل، سرقت مسلحانه، حمل و نگهداری سلاح غیر مجاز، تجاوز به عنف و قاچاق مواد مخدردر شیراز، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در فارس با شعار توسعه، امنیت پایدار با مشارکت مردم، فعالیت‌های خود را انجام داده‌ایم و تاکنون نیز در این زمینه با مشارکت خوب مردم توفیق‌هایی برای شناسایی افراد مخل نظم و امنیت به دست آوده‌ایم.

وی با بیان اینکه یکی از شاخص‌های مهم امنیت مرهون تلاش مردم است، افزود: اگر باندهای بزرگ دستگیر شده و عوامل جرایم مختلف شناسایی می‌شوند این امر  ناشی از مشارکت مردم است.

فرمانده انتظامی استان فارس تصریح کرد: تمام آحاد مردم جامعه می‌توانند در تولید و توسعه امنیت پایدار نقش داشته باشند و وظیفه نیروی انتظامی نیز حفظ امنیت است.

سجادیان گفت: در این مدت استان فارس در سرقت مسلحانه 45 درصد کاهش، زورگیری 42 درصد کاهش، قتل 17 درصد کاهش و تجاوز به عنف 15 درصد کاهش داشته است.

وی بیان داشت: بیشترین جرائم در فارس مربوط به جرائم خرد و غیر ساماندهی شده است که اتفاق می‌افتد.

 
پربازدیدترین آخرین اخبار