هژموني غيراسلامي دنياي امروز نبايد مادران را از تربيت ديني فرزندانشان غافل كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۷۰۲
سرپرست امور فرهنگي دانشگاه پيام نور زاهدان:

هژموني غيراسلامي دنياي امروز نبايد مادران را از تربيت ديني فرزندانشان غافل كند

سرپرست امور فرهنگي دانشگاه پيام نور زاهدان با اشاره به نقش محوري زنان در تربيت نسل آينده گفت: هژموني غيراسلامي دنياي امروز نبايد مادران را از تربيت ديني فرزندانشان غافل كند.

طيبه سالاري در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در زاهدان، به مناسبت روز زن و خانواده گفت: زنان مهم ترين نقش را در حفظ كانون خانواده دارند و مشاغل بيرون نبايد آنان را از توجه به فرزندان و همسرانشان باز دارد.

وي در ادامه با اشاره به اين سخن حضرت امام(ره) كه فرموده اند «از دامن زن، مرد به معراج مي رود»، افزود: خانه داري و همسرداري مسئوليت هاي خطير و بزرگ زنان است كه نبايد آن را كوچك بشمارند.

سرپرست امور فرهنگي دانشگاه پيام نور زاهدان تاكيد كرد: با وجود نشريات زرد و گوناگون و اسباب بازي هاي مختلف و گاه مغاير با فرهنگ ديني و مذهبي، بايد مادران اهتمام ويژه اي براي تربيت ديني فرزندانشان داشته باشند.

سالاري تصريح كرد: مادران از آموزش اعتقادات ديني همچون آموزش قرآن كريم و دوست داشتن و محبت كردن به اهل بيت پيامبر غفلت نكنند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار