کد خبر:۱۶۹۸۰۴
همزمان با دههفجر 45 پروژه عمرانی در اصفهان افتتاح میشود
شهردار منطقه ۶ اصفهان گفت: همزمان با ايامالله دههفجر ۴۵ پروژه عمراني با حدود ۴۰۰ ميليارد ريال اعتبار در این منطقه به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاری دانشجو»، فضل الله محلوجي تصريح كرد: تقاطع غیر همسطح همت و امام سجاد(ع) با هزينه ۱۶۳ میلیارد ريال به منظور روان سازی ترافیک، اتصال ترافیکی رینگ دوم و سوم، تسهیل در عبور و مرور نابینایان و معلولین، عدم تداخل ترافیکی مراجعین گلستان شهدا ظرف مدت ۱۱ ماه آماده بهره برداري است.
وي افزود: ادامه خیابان روح الامین حد فاصل امام زاده تا اشکاوند با هزينه پنج ميليارد و ۳۰۰ ميليون ريال به منظور تسهیل در عبور و مرور ترافیکی و افزایش ضریب ایمنی تردد با توجه به عرض کم جاده موجود انجام گرفت.
شهردار منطقه شش اصفهان با اشاره به احداث پاركينگ شهيد نيكبخت با هزينه ۷۰ ميليارد ريال، بيان داشت: تعریض خیابان شهید خلیلی به دنبال تسهيل در عبور و مرور و احياي بافت فرسوده همت آباد با هزينه دو ميليارد و ۱۲ ميليون ريال از ديگر اقدامات عمراني اين منطقه است.
محلوجي با بيان اينكه ساماندهي میدان شهید قوچانی با هزينه ۱۸ ميليارد و ۵۰۰ ميليون ريال جهت تسهیل در عبور و مرور ترافیکی و کمک به بازگشایی نقاط کور و مشکل ساز در حال انجام است، تصريح كرد: احداث پارک هاي محلي شریعتی و باغ اناری با هزينه ۵۰۰ ميليون ريال و ايجاد فضاي سبز شمالي مصلي با هزينه ۵/۲ ميليارد ريال به منظور ایجاد محیطی شاد و مفرح و فضایی زیبا جهت استراحت ساکنین و عموم انجام شده است.
وي با اشاره به ساماندهي پارك هاي شهري و محلي در اين منطقه ادامه داد: ساماندهی بوستان خبرنگار، ساماندهی پارک هاي محلی شهید خسرو پور، مهدوی، فروردین، ایثار گران، پارک قرائت، شمس و پارک مقابل ارشاد انجام شده است.
شهردار منطقه شش اصفهان ساماندهي پياده روهاي سطح منطقه را از ديگر اقدامات اين منطقه عنوان كرد و گفت: ساماندهی پیاده روهای خيابان شیخ مفید، پیاده روهای آبشار اول و دوم و پیاده روی آبشار سوم از جمله اقدامات اين منطقه در سال جاري است.
محلوجي افزود: روانسازی پیاده روها جهت عبور معلولین و جانبازان و حذف سوانح اضافی و جلوگیری از پارک وسایل نقلیه در پیاده رو در خیابان شیخ مفید، چهارراه فردوسی، آپادانا، آبشار و شیخ صدوق صورت گرفت.
وي با اشاره به ساماندهي تكيه هاي مجموعه مذهبی، فرهنگی و تاریخی تخت فولاد گفت: ساماندهی تکیه بهشتي، تکیه زنجانی ها، تکیه صاحب روضات، تکیه مادر شاهزاده ها و محوطه سازی ضلع شرقی گلستان شهدا از ديگر اقدامات اين منطقه در سال جاري است.
شهردار منطقه شش اصفهان با بيان اينكه پل عابر پیاده مکانیزه مقابل گلستان شهدا با هزينه چهار میلیارد ريال احداث شده است، گفت: اصلاح درزهای انبساطی پل دفاع مقدس با هزينه ۲۰۰ میلیون ريال جهت جلوگيري از آسيب جدي به سازه پل و روان سازي ترافيكي انجام گرفت.
محلوجی به ساماندهي گلوگاه هاي ترافيكي و اصلاح هندسي محلات سطح منطقه با هزينه ۵۱۰ ميليون ريال اشاره كرد و یادآور شد: اقدامات آسفالتی اعم از روکش، درزگیری و آسفالت معابر اصلی و فرعی به منظور روان سازی و تسهیل در عبور و مرور ترافیکی و مشکلات آبگرفتگی و اصلاح معابر محلات سطح منطقه در سال جاري انجام شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا