مسابقات سراسري حفظ، قرائت و ترتيل قرآن كريم برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۰۷۰۵
25 تا 30 بهمن ماه؛

مسابقات سراسري حفظ، قرائت و ترتيل قرآن كريم برگزار مي‌شود

سي‌ودومين مسابقات سراسري حفظ، قرائت و ترتيل قرآن كريم 25 تا 30 بهمن ماه در بندرعباس برگزار مي‌شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، حجت‌الاسلام شرف‌خاني امروز در نشست خبري در سازمان اوقاف و امور خيريه اظهار داشت: در اين مسابقات محافل انس با قرآن كريم در تنگه هرمز و بر روي ناوبر جماران برگزار خواهد شد.

رئيس ستاد برگزاري مسابقات سراسري قرآن كريم ارتقاي سطح كمي و كيفي مسابقات قرآني را يكي از مهم‌ترين اهداف سازمان اوقاف و امور خيريه عنوان و تصريح كرد: سال‌هاي گذشته تعداد مسابقه‌دهندگان خيلي زياد نبود در حالي كه امسال شاهد شركت بيش از 450 هزار نفر در رشته‌هاي ترتيل، حفظ، قرائت و مفاهيم قرآن كريم بوديم.

وي شناسايي استعدادهاي قرآني و انس با قرآن كريم را يكي از مهم‌ترين اهداف برگزاري چنين مسابقاتي عنوان كرد و گفت: با برگزاري مسابقات قرآني، نخبگان در رشته‌هاي مختلف شناسايي مي‌شوند و براي شركت در مسابقات بين‌المللي معرفي خواهند شد.

شرف‌خاني در ادامه بيان داشت: ‌امروز بعد از برگزاري هزار و 624 مسابقه به برگزاري مسابقات سراسري در مقطع سني بزرگ‌سال رسيده‌ايم.

معاون فرهنگي سازمان اوقاف و امور خيريه همچنين گفت:‌ در مسابقات سراسري قرآن كريم از بين 450 هزار شركت‌كننده در شهرستان‌ها 6 هزار نفر به عنوان منتخب وارد مرحله استاني شدند.
 
وي اظهار داشت: از بين 6 هزار برگزيده استاني در نهايت 370 نفر به مرحله كشوري رسيدند كه 170 نفر از آنها خواهر و 100 نفر برادر هستند.

شرف‌خاني از معرفي نفرات برتر مسابقات سراسري قرآن كريم براي شركت در مسابقات بين‌المللي خبر داد و گفت: نفرات دوم و سوم نيز با توجه به ميزان تواناييشان به مسابقات بين المللي به عنوان نماينده جمهوري اسلامي ايران معرفي مي‌شوند.
 
رئيس ستاد برگزاري مسابقات سراسري قرآن كريم همچنين از حضور داوران بين‌المللي و خبره در اين مسابقات خبر داد و گفت: در مرحله شهرستاني بيش از 3 هزار داور فعاليت مي‌كردند و در مرحله استاني نيز بيش از 300 داور امر داوري در رشته‌هاي مختلف قرآني را بر عهده گرفتند.

وي با اشاره به برگزاري برنامه‌هاي انس با قرآن كريم در حاشيه برگزاري مسابقات گفت: با توجه به موقعيت جغرافيايي استان هرمزگان محافل انس با قرآن كريم با تمركز بر هدف ايجاد وحدت بين برادران شيعه و سني و بر حول محور قرآن كريم برگزار مي‌شود.

شرف خاني از حضور استاد محمود شهاد انور در اين مسابقات خبر داد و گفت: حدود 100 محفل قرآني در استان هرمزگان و 40 محفل انس با قرآن در شهرستان‌ها و جزاير استان برگزار خواهد شد.

رئيس ستاد برگزاري مسابقات سراسري قرآن كريم با اشاره به برنامه ويژه سازمان اوقاف و امور خيريه در مسابقات گفت: در اين برنامه محافل انس با قرآن كريم در تنگه هرمز و بر روي ناوبر جماران برگزار خواهد شد.

وي همچنين اظهار داشت: 25 محفل با حضور قاريان خواهر به عنوان محافل اختصاصي خواهران و 25 محفل انس با قرآن نيز ويژه دانشجويان و نوجوانان برگزار مي‌شود.

شرف خاني از رونمايي مصحف قرآن كريم جمهوري اسلامي در حاشيه برگزاري مسابقات خبر داد و گفت: همچنين پيشكسوتان قرآني كه ممكن است در گذر سال‌ها به فراموشي سپرده شده باشند مورد تجليل قرار خواهيم داد.

معاون فرهنگي سازمان اوقاف و امور خيريه با اشاره به شروع بيداري اسلامي در عرصه بين‌المللي گفت: اين حركات تنها برگرفته از آيات حيات‌بخش قرآن كريم است و بيداري اسلامي در كشورها هم به اين دليل است كه آيات حيا‌ت‌بخش قرآن به گوش جان آنها رسيده است.

وي با بيان اينكه نظام جمهوري اسلامي امروز يك الگو در عرصه بين‌الملل است، گفت: امروز بايد در جهت گسترش مباني قرآني حركت جدي داشته باشيم در غير اين صورت نمي‌توانيم به نيازهايي كه در عرصه بين‌الملل در خصوص مباني قرآني پيش‌ آمده پاسخ بگوييم.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار