کد خبر:۱۷۲۱۸۴
رئیس دانشگاه پیام نور البرز:
با تاسیس پژوهشگاه ملی تربیت بدنی در مشهد، ورزش از نظر فرهنگی ارتقا می یابد
رئیس دانشگاه پیام نور البرز با اشاره به افتتاح اولین پژوهشگاه ملی تربیت بدنی در مشهد تاکید کرد: با توجه به خروجی این پژوهشگاه می توان در دو سال آینده ورزش را از نظر فرهنگی ارتقا داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر قره ظهر امروز در افتتاح اولین پژوهشگاه ملی تربیت بدنی در مشهد گفت: امیدوارم تبدیل پژوهشکده به پژوهشگاه، یک ارتقای فرهنگی و معنوی هم داشته باشد و بتواند تولیدات خودش را برای دادن خدمات به مردم استفاده کند.
این خادم حرم امام رضا(ع) تغییر و انتقال پژوهشکده را توفیق حضرت رضا دانست و تصریح کرد: حضرت رضا (ع) هم بیشترین وقتشان را به مسائل پژوهشی می پرداختند؛ بنابر این تمام کسانی که در نهایت به خاطر کار پژوهشی به مشهد می آیند، قطعا به زیارت امام رضا(ع) خواهند رفت.
وی ادامه داد: کسانی که این مقدمه را فراهم کردند، در ثواب زیارت آن ها هم سهیم اند و این یک صدقه جاری است.
دکتر قره در بیان دلیل مخالفت برخی افراد در انتقال این پژوهشگاه به مشهد گفت: کسانی که مخالف این انتقال بودند، از این مزایای این انتقال غافل هستند.
در این مراسم که اساتید و پیشکسوتان عرصه ورزش و تربیت بدنی نیز حضور داشتند، دکتر علی نمازی زاده، مدیر گروه رفتار و حرکتی پژوهشگاه تربیت بدنی نیز با ابراز خوشحالی از افتتاح این پژوهشگاه گفت: امروز شاهد توسعه علوم ورزشی در کشور عزیزمان هستیم.
وی تاکید کرد: امروز همه افراد به اهمیت و نقش ورزش و سلامت در زندگی پی برده اند و دانشگاه ها نیز دارای دانشکده تربیت بدنی هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰