وصل نماینده مجلس به کانون ثروت و قدرت اقتصادی، معیار بیماری اقتصادی یک کاندیداست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۴۰۴۱
لنکرانی در همایش جبهه پایداری در شیراز:

وصل نماینده مجلس به کانون ثروت و قدرت اقتصادی، معیار بیماری اقتصادی یک کاندیداست

 سخنگوی جبهه پایداری فارس با بیان اینکه کارآمدي و اثرگذار بودن نماینده موثر است، گفت: وصل بودن نماینده مجلس به کانون ثروت و قدرت اقتصادی، معیار بیماری اقتصادی یک کاندیداست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، دکتر کامران باقری لنکرانی شب گذشته در دوازدهمین گردهمایی جبهه پایداری فارس در جمع نمازگزاران مسجد امام خمینی (ره) شیراز تصريح كرد: در عین اینکه برای پرشور بودن انتخابات تلاش می‌کنیم، باید مراقب توطئه‌هایی که دشمنان می‌چینند نیز باشیم و توجه داشته باشیم که در فارس نیز زبانه‌های آتش‌افروزی در حال نمایان شدن است و باید در اين راستا مراقب بوده و هوشیار باشیم.
 
وی افزود: رای مردم در جمهوری اسلامی تزئینی نیست؛ بلکه اثرگذار و تاثیر بسزایی در نظام دارد و افراد باید بهترین‌ها را انتخاب کنند.
 
سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به اینکه اگر حضور در صحنه انتخابات از باب عبادت باشد باید در حین کار توجه کنیم که اصول عبادی کنار گذاشته نشود، گفت: مردم باید برای انتخاب کاندیدای مورد نظر، دو شاخص تعبد به اسلام و تعهد به انقلاب اسلامی که دو محور اصلی جبهه پایداری است را مورد توجه قرار دهند.
 
لنکرانی بيان داشت: در جبهه پایداری بحث مفصلی شده و در این دوره بر خلاف دوره‌های قبل که شاهد رقابت بین افراد ساختارشکن بودیم، رقابت بین مدافعان انقلاب انجام می‌شود.
 
وی ادامه داد: به جای اینکه به شخص و عناوین در رای دادن توجه کنیم باید موضوع مهم و ملاک در انتخاب اهداف و برنامه‌های کاندیداها در راستای ارزش‌های نظام اسلامی باشد.
 
دبیر جبهه پایداری فارس با بیان اینکه کارآمد بودن و اثرگذاربودن نماینده موثر است، تصریح کرد: اگر نماینده ای به جای اینکه وقت خود را صرف نمایندگی کند عضو هیئت مدیره شرکت‌ها شود و یا کار اقتصادی انجام دهد، این فرد نمی تواند انتخاب خوبی باشد.
 
لنکرانی با اشاره به اینکه نباید فراموش کرد که نخستین تکلیف در انتخابات پیش رو حضور حداکثری مردم است، گفت: باید تلاش کنیم حضور پرشور مردم در صحنه انتخابات در 12 اسفند ماه جاری با کمترین تنش و آسیب برگزار شود.
 
وی با بيان اينكه وصل بودن نماینده مجلس به کانون ثروت و قدرت اقتصادی، معیار بیماری اقتصادی یک کاندیداست، تصریح کرد: با صحنه مهمی در انتخابات پیش رو مواجه هستیم و باید حضوری پرشکوه با رقابتی سالم داشته باشیم.
 
سخنگوی جبهه پایداری به جبهه پایداری اشاره کرد و گفت: این جبهه در معرفی داوطلبان انتخابات تنها یک مشاور امین است؛ اما مردم باید بر انتخاب خود حجت شرعی پیدا کرده و رای دهند؛ هرچند که جبهه پایداری یک جبهه انتخاباتی نیست؛ بلکه جبهه گفتمانی به شمار می‌رود؛ اما باید با توجه به اهمیت انتخابات اعلام موضع کرد و وارد صحنه شد.
 
لنکرانی با اشاره به معیارهای مختلف جهت انتخاب کاندیدای اصلح به بحث ثروت و قدرت پرداخت و بیان داشت: اگر امروز با مشکلات اقتصادی مواجه هستیم، مهم‌ترین مشکل این است که بسیاری از بحث‌های اقتصادی ما اسلامی نیست و تنها کسانی که می توانند این بیماری اقتصادی را درمان کنند نمایندگان مردم هستند، پس باید گفت خود نماینده نباید به بیماری اقتصادی مبتلا باشد؛ چرا که بیمار نمی تواند بیماری را درمان کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار