کد خبر:۱۷۴۹۵۸
معاون پژوهشی دانشگاه یزد:
الگوی مردمسالاری دینی را با شرکت گسترده در انتخابات تعمیق ببخشیم
معاون پژوهشی دانشگاه یزد گفت: با شرکت گسترده در انتخابات الگوی مردمسالاری دینی را به عنوان الگوی اسلامی و بیداری اسلامی تعمیق ببخشیم.
دکتر غفوری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یزد، تصریح کرد: مراجع عظام شرکت در انتخابات را یک تکلیف شرعی بیان کرده اند و همچنین امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری شرکت در انتخابات را یک تکلیف شرعی می دانند و مسامحه در این امر را در رأس گناهان کبیره می دانند؛ بنابراین به عنوان یک فرد مسلمان شرکت در انتخابات یک امر واجب است.
وی افزود: اگر ما به دنبال ارتقای شان و جایگاه ایران در عرصه های بین المللی هستیم، بخصوص در شرایط فعلی که جنبش وال استریت زمینه های فروپاشی نظام سلطه جهانی را فراهم کرده است و اگر به دنبال افزایش نفوذ منطقهای جمهوری اسلامی ایران بخصوص در شرایط بیداری اسلامی و همچنین اگر به دنبال تعمیق مردم سالاری دینی به عنوان مهمترین الگوی جهان اسلام و بیداری اسلامی هستیم باید شرکت گسترده در انتخابات داشته باشیم.
معاون پژوهشی دانشگاه یزد در پاسخ به این سوال که به چه کسی رأی دهیم، بیان داشت: باید ببینیم در شرایط فعلی به چه مجلسی نیاز داریم که عصاره فضایل ملت و به معنای واقعی کلمه خانه ملت، حامل و عامل گفتمان امام و رهبری، دژ مستحکم در مقابل توطئه گران، استکبار ستیز، مانع و رادع در مقابل جریان انحرافی باشد.
غفوری خاطرنشان کرد: نیاز به نمایندگانی داریم که به تعبیر حضرت امام(ره)، متدین، انقلابی، شجاع، متخصص، مردمی، روحیه علمی، دلسوز و امانت دار باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰