وظیفه دانشگاهیان در نقاط عطف تاریخ انقلاب اسلامی بسیار سنگین است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۵۰۰۵
رئیس دانشگاه ارومیه:

وظیفه دانشگاهیان در نقاط عطف تاریخ انقلاب اسلامی بسیار سنگین است

رئیس دانشگاه ارومیه با اشاره به نقش تاثیرگذار دانشگاهیان در انتخابات مجلس نهم گفت: وظیفه دانشگاهیان در نقاط عطف تاریخ انقلاب اسلامی بخصوص در عرصه‌های انتخاباتی بسیار سنگین است.
حسن صدقی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، تصریح کرد: دانشگاهیان، علما و تحصیل کردگان ما؛ موتور محرک جامعه هستند و در جریان های سیاسی، اجتماعی و در نقاط عطف تاریخ انقلاب اسلامی و هر جایی که نیاز به حضور مردم و همراهی با نظام بوده وظیفه معلمین و به خصوص دانشگاهیان بسیار سنگین و دشوار می شود، در واقع ما رهبریت جامعه علمی و نخبگان کشور را در اختیار داریم.
 
وی افزود: تصمیم گیری های کشور زیر ذره بین افراد فکور و اندیشمندان است و اگر دانشگاهیان در چنین موقعیتی، نسبت به حوادث موجود در کشور حساس و با طرق و ابعاد مختلف مشارکت و حساسیت خود را نشان دهند، بسیاری از اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی نه تنها در ایران؛ بلکه در دنیا پیاده سازی و اجرا خواهد شد و دشمنان مایوس و شکست خورده تنها شاهد جریانات خواهند بود.
 
رئیس دانشگاه ارومیه با اشاره به تهاجم فکری و فرهنگی دشمنان بیان داشت: دانشگاهیان در بحبوحه انتخابات دو وظیفه عمده و اساسی دارند، از یک طرف جوانان ما تحت فشار شدید رسانه های بیگانه هستند و از طرف دیگر می خواهند در سرنوشت و آینده کشورشان سهیم باشند و در چنین موقعیتی، این وظیفه اساتید است که با ایجاد فضاهای مناسب و پرشور برای جوانان و ترسیم موقعیت های روز کشور و منطقه از فشارهای روحی که بر آنان وارد می شود، بکاهند و یا آن را بی اثر کنند و وظیفه دیگر ما دانشگاهیان تبعیت از راهی است که مقام عظمای ولایت برای ما مشخص و معین کرده است.
 
صدقی خاطر نشان کرد: دشمن در این روزها دو هدف مهم را در برنامه خود دارد و آن، کمرنگ کردن حضور مردم در انتخابات و منتخب شدن افراد نااهل است تا کشور را اندک اندک در ید قدرت خود بگیرند، اما ملت ما امروز، مبارزترین، با تجربه ترین و مقاوم ترین ملتی است که بیشترین بهاء را برای آزادی و استقلال خود پرداخته و می داند که چگونه با استکبار دست و پنجه نرم کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار