کد خبر:۱۷۵۲۶۸
سيلي سخت به صورت استكبار- 112
فرماندار گرگان: شور انتخابات بلوغ سياسي فكري جوانان نظام را به دشمن ثابت كرد
فرماندار گرگان گفت: شور انتخابات بلوغ سياسي فكري و فرهنگي جوانان نظام اسلامي را به دشمن ثابت كرد و بار ديگر 12 فروردين سال 58 را تكرار كرد.
جعفر گرزين در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در گرگان، گفت: ذوق و بصيرت مردم انقلابي يك بار ديگر 12 فروردين سال 58 را تكرار كرد و ما بعد از سه سال شاهد حضور پرشور جوانان عزيز به ويژه نسل سوم انقلاب در پاي صندوقهاي راي هستيم، امروز روز عشق به پرچم جمهوري اسلامي و عشق به استكبار ستيزي است.
وي افزود: انتخابات ايران در هر سال، نمادي از وحدت و يكپارچگي ملت در صحنههاي انقلاب به نمايش گذاشته است و نظام سلطه را با چالشهاي فراوان رو به رو كرده است.
فرماندار گرگان در پايان تصريح كرد: ملت بزرگ ايران هميشه به شكل مطلوب در همه بحرانها و شرايط سخت كنار دولتمردان قرار گرفتهاند، به طوري كه فتنههاي مختلف دشمن اعم از جنگ نظامي و تحريم اقتصادي و غیره به پشتوانه ملت و درايت رهبري از پيش ررو برداشته شد و اين يك برگ زرين و سند افتخار براي نظام مقدس جمهوري اسلامي محسوب ميشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰