امروز قدرت های بزرگ دنیا در مقابل انقلاب اسلامی سر تعظیم فرود آورده اند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۶۶۹۵
فرمانده اسبق سپاه کربلاي استان مازندران:

امروز قدرت های بزرگ دنیا در مقابل انقلاب اسلامی سر تعظیم فرود آورده اند

فرمانده اسبق سپاه کربلاي استان مازندران با بیان اینکه این انقلاب نظام ولایی به دنیا معرفی کرد که با اقتدار روی پای خود ایستاده است، گفت: امروز قدرت های بزرگ دنیا در مقابل انقلاب اسلامی سر تعظیم فرود آورده اند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سردار علي اکبر گرمه اي ظهر جمعه در همایش سالانه بسیج اساتید در مشهد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع کارشناسان نفت در عسلویه بیان کرد: رهبر انقلاب در بیانات خود ابعاد جهاد اقتصادی را بازگو کردند.

وی گفت: این انقلاب نظام ولایی به دنیا معرفی کرد که با اقتدار روی پای خود ایستاده است،امروز قدرت های بزرگ دنیا سر تعظیم در مقابل انقلاب اسلامی فرود آورده اند.

سردار گرمه ای با بیان این که انقلاب اسلامی الگویی برای مردم سالاری دینی ارائه کرده است، خاطرنشان کرد: مردم با حضور در خیابان ها در پیروزی انقلاب اسلامی نقش آفرینی کردند و  هم اکنون با حضور در عرصه انتخابات مردمی بودن نظام را به رخ دنیا می کشند.

فرمانده اسبق سپاه کربلاي استان مازندران با اشاره به نامگذاری سال جهاد اقتصادی از عدم ارائه یک الگوی اقتصاد اسلامی به دنیا ابراز تاسف کرد و یادآور شد: علمای اسلام همواره دغدغه این موضوع را داشته اند و بشدت دین اسلام بر بعضی از رفتارهای رایج اقتصادی دنیا معترض است و در مقابل آنها می ایستد.

این استاد دانشگاه در ادامه به موضوع ربا در اقتصاد اشاره و با تاکید بر این مهم که اساس مشکلات جامعه اسلامی عدم رعایت مسائل فقهی در دادو ستد است، خاطرنشان کرد: یهودیان با ایجاد اولین بانک در ایتالیا جوامع بشری را با معضل دیگری مواجه کردند.

 وی با بیان این که هر سرمایه گذار با گرفتار شدن در پول نزولی ورشکسته شده است، گفت:  ما در استان خراسان رضوی با تشکیل شرکت سپاد بهترین الگو از یک شرکت با اقتصاد اسلامی را داریم که امیدوارم با بررسی نقاط ضعف و قوت آن یک الگوی صحیح ارائه کنیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار