1180 نفر از دانشجویان استان قم به اردوی راهیان نور اعزام شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۷۴۲۱
مسئول اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی استان قم:

1180 نفر از دانشجویان استان قم به اردوی راهیان نور اعزام شدند

مسئول اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی استان قم با اشاره به این که اعزام‌های بسیج دانشجویی استان قم به اردوهای راهیان نور امسال در چهار مرحله صورت گرفت، گفت: طی این اعزام‌ها بیش از 930 دانشجو دختر و 250 دانشجوی پسر به اردوهای راهیان نور اعزام شدند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، علی‌اصغر فرح آبادی امروز در حاشیه اعزام آخرین گروه دانشجویان به سرزمین‌های نور اظهار داشت: اعزام‌های بسیج دانشجویی استان قم به اردوهای راهیان نور امسال در چهار مرحله صورت گرفت که طی این اعزام‌ها بیش از 930 دانشجو دختر و 250 دانشجوی پسر به اردوهای راهیان نور اعزام شدند.
 
وی با اشاره به اینکه نخستین مرحله اعزام دانشجویان به مناطق عملیاتی جنوب کشور در 16 اسفند با اعزام 80 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان قم شروع شد، اظهار داشت: کاروان دومی که ناحیه بسیج دانشجویی استان قم به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام کرد، از دانشگاه پیام نور بود که در روز 18 اسفند ماه این اعزام انجام گرفت.
 
فرح آبادی با اشاره به کاروان دختران دانشجوی استان قم گفت: در 19 اسفند یک کاروان 600 نفره از دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان قم به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند که این کاروان بزرگترین کاروان دانشجویی بود.
 
مسئول اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی استان قم با بیان این که اعزام‌های بسیج دانشجویی استان قم تا روز 26 اسفند به پایان خواهد رسید، تصریح کرد: برنامه‌های امسال طوری چیده شده تا دانشجویان بیشترین استفاده را از فرصت خود در این اردوها ببرند.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: اردوی راهیان نور پنج روزه است و روز نخست دانشجویان با حضور در گلزار شهدای علی‌بن‌جعفر قم با آرمان‌های شهیدان تجدید بیعت کرده سپس به سمت مناطق عملیاتی جنوب کشور حرکت می‌کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار