نمايشگاه آثار معمارى بومى جزيره قشم در موزه ژئوپارک داير شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۸۰۷۲
همزمان با آغاز سال 91؛

نمايشگاه آثار معمارى بومى جزيره قشم در موزه ژئوپارک داير شد

همزمان با آغاز سال 91 نمايشگاه آثار معمارى بومى با هدف معرفى هويت معمارى سنتى جزيره زيباى قشم در کنار آب هاى نيلگون خليج هميشه فارس در محل موزه ژئوپارک شهر قشم داير شد.
به گزازش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، در نمايشگاه آثار معمارى بومى جزيره قشم که در موزه ژئوپارک این جزیره گشایش یافته است، 35 تصوير به نمايش در آمده در اين نمايشگاه از بين 120 عکس با موضوعيت سازه هاى آبى، بادگير ها و سازه هاى مذهبى که طى دو سال ارايه شده، انتخاب شده است.

اين نمايشگاه با مشارکت مديريت ميراث فرهنگى، صنايع دستى و گردشگرى سازمان منطقه آزاد قشم و معاونت پژوهشى دانشگاه آزاد اسلامى رودهن با ارايه 35 تصوير از اماکن تاريخى روستاى لافت، دولاب و باسعيدو جزيره قشم به مدت يک هفته در سالن موزه ژئوپارک شهر قشم داير شده است.

سازه هاى آبى، بادگيرها، مساجد و سازه هاى مذهبى جزيره زيباى قشم از محورهای موضوعى تصاوير ارائه شده در اين نمايشگاه می باشد.

این نمايشگاه آثار بومى جزيره قشم به مدت يک هفته تا پنجم فروردين سال 91  از ساعت 8:30 صبح تا 22:30 شب در محل موزه ژئوپارک جنب بازار ستاره شهر قشم و به صورت رايگان داير شده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار