کد خبر:۱۷۸۱۰۱
استاندار خراسان رضوی:
شهرداری مشهد الگویی برای دیگر شهرداری کشور است
استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد در بازدید از المان های نوروزی نصب شده در سطح شهر مشهد گفت: شهرداری مشهد الگویی برای دیگر شهرداری کشور است.
به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، محمود صلاحی در حاشیه بازدید از المان های نوروزی نصب شده در سطح شهر مشهد گفت: اقدامات شهرداری برای استقبال از بهار91 بهترین الگوی عملی برای خدمات دهی به شهروندان و زائران است.
وی با اشاره به تلاش شبانه روزی بخش های مختلف شهرداری برای زیبا سازی سطح شهر در آستانه بهار افزود: خدمات شهرداری بسیار فراتر از هزینه های انجام شده است.
صلاحی ادامه داد: شهرداری مشهد با اقدامات مناسبی که در راستای استقبال از بهار انجام داده است تبدیل به یک الگو درکشور برای شهرداری ها شده است.
وی تاکید کرد: تلاش بخش های مختلف شهرداری مشهد مثل بخش های فرهنگی ،حمل و نقل وخدمات شهری برای ارتقای خدمات دهی به شهروندان درایام نوروز قابل تقدیر است.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به دو برابر شدن المان های نوروزی نصب شده در سطح شهر مشهد بیان داشت: المان های نصب شده در سطح شهر برگرفته از سنت های دیرینه ما و به خصوص از سنت های اسلامی هستند که باعث ایجاد فضای بانشاطی در سطح شهر شده اند به طوری که افرادی که ازکنار آن ها می گذرندمایل هستند با این المان ها عکس یادگاری بگیرند.
صلاحی گفت: نصب این نمادها باعث شناسایی ظرفیت های هنری هنرمندان استان و همچنین احیای سنت های ایرانی و اسلامی ایرانیان در نوروز شده است.
استاندارخراسان رضوی با اشاره به بارش برف در روزهای قبل از آغاز سال جدید تصریح کرد: با وجود کاهش دمای هوا و بارش برف در چند روزه گذشته، تلاش شبانه روزی شهرداری مشهد باعث شد تا خللی دربرنامه های استقبال از بهار این نهاد ایجاد نشود.
صلاحی به فعالیت 24ساعته مرکز ارتباطات مردمی137 اشاره کرد و افزود: این مرکز با فعالیت خود باعث می شود تا زائرانی که به مشهد می آیند به راحتی بتوانند اطلاعات ضروری را کسب نمایند، ضمن اینکه وقتی شهروندان بتوانند با تماس با این مرکز مسائل خودرا حل نمایند این اقدام موجب افزایش رضایتمندی آنان ازشهرداری مشهد می شود.
سیدمحمد پژمان، شهرداری مشهد نیز در این بازدید بیان داشت: در مجموع شهروندان مشهدی و زائران از المان های نصب شده ابراز رضایت کرده اند.
وی افزود: شهرداری تمامی قوای خود را برای خدمات دهی مناسب به شهروندان و زائران در ایام نوروز به کارگرفته است.
حسین شادکام، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد نیز درباره نمادهای نصب شده در سطح شهر گفت: با استفاده از هنرمندان مشهدی و شهرستانی 168 اثر با تکرار 303 مورد در 515 نقطه مشهد نصب شده است.
وی یادآور شد: جانمایی و نصب این نمادها با همکاری شهرداری های مناطق و در مسیرهای پر تردد زائران صورت گرفته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰