تیم‌های بازرسی استان فارس با جدیت بیشتر بر عرضه کالا نظارت دارند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۸۵۵۹
در آستانه روز طبیعت؛

تیم‌های بازرسی استان فارس با جدیت بیشتر بر عرضه کالا نظارت دارند

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت و تجارت فارس گفت: در روزهای 11 و 12 فروردین ماه، تیم های نظارت و بازرسی در خروجی های شیراز و شهرستان های دیگر فارس، مراکز عرضه کالا، بازارچه ها و میادین گسترده تر از گذشته به بازرسی می پردازند.
به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، صداقت بیان کرد: در روزهای 11 و 12 فروردین ماه، تیم های نظارت و بازرسی در خروجی های شیراز و شهرستانهای دیگر فارس، مراکز عرضه کالا، بازارچه ها و میادین گسترده تر از گذشته به بازرسی می پردازند.
 
وی گفت: در آستانه روز 13 فروردین با پایان یافتن سفرهای نوروزی و خروج مسافران از استان فارس، تدابیر ویژه برای نظارت بر مراکز عرضه و فروش مایحتاج ضروری مردم اعمال می شود.
 
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت و تجارت فارس افزود: پایانه های مسافرتی و فرودگاه نیز تحت پوشش گشت های نظارتی معاونت رفاه ستاد تسهیلات نوروزی قرار دارند.
 
صداقت خاطرنشان کرد: در هر یک از پایانه های مسافربری سطح استان فارس دو بازرس به شکل مستمر کشیک هستند و بر عملکرد این پایانه ها نظارت دارند.
 
وی بیان کرد: در ایام نوروز روزانه بین 50 تا 70 تن مرغ منجمد توزیع شد و از لحاظ توزیع میوه به علت مقادیر زیاد عرضه پرتقال و سیب در ایام تنظیم بازار، در حال حاضر بازار میوه اشباع است.
 
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت و تجارت فارس یادآور شد: در مجموع 320 بازرس و 50 ناظر افتخاری از سازمان صنعت و معدن و تجارت و مجمع امور صنفی در ایام نوروز به نظارت محسوس و نامحسوس پرداخته اند.
 
صداقت اذعان کرد: شکایات مردمی با توجه به شرایط مقتضی و زمان اعلان رسیدگی شده است و این شکایات معمولا مربوط به عرضه کالا یا خدمات بوده است.
 
وی گفت: موارد شکایت از وضعیت عرضه کالا به مراکز عرضه و فروشگاه ها و ارایه خدمات مربوط به غرفه ها و خدمات سیاحتی می شود که همه آنها بررسی شده است.
 
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت و تجارت فارس بیان داشت: در ادامه طرح تنظیم بازار نوروزی، تامین گوشت، مرغ و عرضه مایحتاج ضروری در ایام پس از تعطیلات نیز ادامه دارد ؛چرا که پس از ایام نوروز مردم شیراز از سفر باز می گردند و برای مایحتاج خود به مراکز عرضه و فروشگاه ها مراجعه خواهند کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار