حمایت از تولیدات داخلی ضرورتی بود که رهبرانقلاب به همه یادآوری کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۸۹۱۰
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه:

حمایت از تولیدات داخلی ضرورتی بود که رهبرانقلاب به همه یادآوری کردند

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: حمایت از تولیدات داخلی ضرورتی بود که مقام معظم رهبری به همه یادآوری کردند.
حجت‌الاسلام اسماعیل قبادی در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمانشاه، تصریح کرد: حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی ضرورتی بود که مقام معظم رهبری به همه یادآوری نمودند.

وی افزود: تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب در تعیین اهداف کوتاه مدت کشور که در ابتدای هرسال مقرر می‌شود نقشه دشمنان را در برنامه‌ریزی‌های آنان خنثی می‌کند و کشور را در مسیر صحیح قرار می‌دهد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی یعنی تاکید مجدد بر هویت ملی و اسلامی کشور و به معنای خودباوری و اعتماد به نفس خواهد بود که اعتقاد به توانمندی‌های خودی و سرمایه‌های مادی و معنوی دقیقا بر خلاف آن چیزی است که دشمن برای ما طراحی می‌کند.

قبادی ادامه داد: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با بینش عمیق و نگاه حکیمانه خود مسیر حرکت و راه پر تلاطم ملت عظیم ایران را به سوی عظمت و پیروزی مشخص کرده و با نامگذاری سال 91 به سال‌ «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» بر اهمیت و ضرورت توجه و اهتمام مضاعف در این زمینه و تلاش و کوشش مستمر برای خنثی کردن توطئه دشمنان تاکید کردند.

وی خاطرنشان کرد: بازگشت به خویشتن خویش و پیگیری اهداف ترسیم شده از طرف رهبر معظم انقلاب وظیفه تک‌تک افراد ملت بوده و مسئولان نظام باید تلاش و فعالیت‌های خود را در این راستا قرار دهند تا به سربلندی هرچه بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه جهانی کمک کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه بیان داشت: امسال، سال نابودی جهان كفر و استكبار و سال حماسه سازی ملت عزت مند ایران اسلامی در عرصه های مختلف علمی و تكنولوژی خواهد بود.

قبادی با بیان اینكه مردم و مسوولان باید سخنان ولی امر مسلمین جهان را همچون گذشته سر لوحه كارهای خود قرار دهند، تاكید كرد: همگان باید با نصب العین قرار دادن بیانات مقام معظم رهبری، كاری كنند كه بار دیگر شاهد پیشرفت های ایران اسلامی و خواری دشمنان در راس آنها آمریكا و اسراییل غاصب در سال جدید باشیم.

وی خاطرنشان كرد: باید ملت و مسئولان نظام دست بدست هم داده تا این شعار را به صورت كاربردی و عملی سرلوحه تمام اعمال و كارهای خود قرار دهند و همچون سال های گذشته با تاسی از كلام نورانی رهبری معظم انقلاب اسلامی بار دیگر كشورمان درخشش خوبی در جهان اسلام و همچنین در میان كشورهای غیر اسلامی داشته باشد و به هدف حقیقی خود كه همانا پیروزی بر كفر و استكبار است، برسد.
پربازدیدترین آخرین اخبار