ارتقای رضایتمندی دانشجو، سرلوحه کارکنان دانشگاه پیام نور استان فارس در سال جدید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۹۱۲۵
سرپرست دانشگاه پیام نور استان فارس تصریح کرد:

ارتقای رضایتمندی دانشجو، سرلوحه کارکنان دانشگاه پیام نور استان فارس در سال جدید

سرپرست دانشگاه پیام نور استان فارس گفت: رضایتمندی دانشجو باید در بالاترین سطح مورد توجه کارکنان دانشگاه قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، دکتر سعید مظلومیان امروز در دیدار صمیمانه مدیران و کارکنان دانشگاه پیام نور استان فارس تصریح کرد: با تغییر روند و بهبود عملکردها، ارائه خدمات به دانشجویان تسریع می شود.
 
وی با بیان اینکه در سال جدید نیازمند تحول و تغییر کاری هستیم، یادآورشد: اگر چه استان فارس در حوزه های مختلف در بین استانها از جایگاه برتر برخوردار است اما نباید به وضع موجود قانع شد.
 
سرپرست دانشگاه پیام نور استان فارس یادآور شد: برای تغییر و تحول درونی لازم است علاوه بر تقویت ارتباط با خدا، نوع دوستی، پذیرش افکار متفاوت و بهبود فکر را در خود توسعه دهیم.
 
مظلومیان تفویض اختیارات به مراکز و واحدها، الکترونیکی کردن امور، نظم کاری و خارج شدن از روزمرگی را از اولویت های مهم در سال جدید عنوان و بیان کرد: مدیران و کارکنان دانشگاه باید از قبل برنامه ریزی داشته باشند و طبق برنامه سالانه فعالیت خود را انجام دهند.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان موفقیت های کسب شده در سال گذشته توسط دانشگاه پیام نور استان فارس خاطرنشان کرد: سال 1390 سال بسیار خوب و توام با موفقیت برای استان فارس بود؛ چرا که در بخشهای آموزشی، امتحانات، روابط عمومی، عمرانی، فرهنگی و... اقدامات خوبی صورت گرفت که موجب شد در ارزیابی های صورت گرفته توسط سازمان مرکزی، دانشگاه پیام نور استان فارس جزو استان های برتر کشور معرفی شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار