کد خبر:۱۸۴۳۵۵
پازل نمایندگان لرستان در بهارستان تکمیل شد/ آقا محمدی نماینده مردم خرمآباد شد
نمایندگان مردم لرستان در چهار حوزه انتخابیه خرمآباد و چگنی، دورود و ازنا، پلدختر و بروجرد و اشترینان در مرحله دوم انتخابات مجلس انتخاب شدند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، مرحله دوم انتخابات نهمین دوره مجلس روز گذشته با حضور حماسی مردم استان در چهار حوزه انتخابیه خرمآباد و چگنی، دورود و ازنا، پلدختر و بروجرد و اشترینان برگزار و در نهایت در حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی ابراهیم آقا محمدی با کسب 89 هزار و 536 رای ماخوذه بهارستانی شد و محمد رضا ملکشاهی راد نماینده فعلی مردم این حوزه با 69 هزار و هشت رای ماخوذه از راهیابی به خانه ملت باز ماند.
بر پایه این گزارش، در رقابت کاندیداهای حوزه انتخابیه بروجرد و اشترینان مردم این حوزه برای انتخاب نماینده دوم این شهرستان رای به تغییر دادند و بهرام بیرانوند کاندیدای جبهه متحد اصولگرایی و جبهه پایداری را با 53 هزار و 304 رای راهی مجلس کردند، با این تفاسیر هادی مقدسی، رئیس فعلی کمیسیون اجتماعی مجلس با کسب 40 هزار 706 رای باید با بهارستان خداحافظی کند.
این گزارش می افزاید، در حوزه انتخابیه پلدختر مردم این حوزه رای به تکرار دادند و علی کائیدی، نماینده فعلی این شهرستان را با 24 هزار و 847 رای برای بار دوم روانه بهارستان کردند.
بر پایه این گزارش، سید حمیدرضا کاظمی دیگر کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات در حوزه انتخابیه پلدختر با کسب 20 هزار و 30 رأی از راهیابی به خانه ملت باز ماند.
این گزارش تصریح می کند، نتایج انتخابات در حوزه انتخابیه دورود و ازنا نیز حاکی از آن است که عباس قائدرحمت با کسب 53 هزار و 214 رأی به عنوان نماینده مردم شهرستانهای درود و ازنا راهی بهارستان می شود و حسین گودرزی با کسب 34 هزار و 457 رأی باید رویای بهارستان را در سر بپروراند.
در مرحله اول انتخابات نهمین دوره مجلس در لرستان ایرج عبدی به عنوان نماینده مردم خرم آباد و چگنی، سید علاء الدین بروجردی به عنوان نماینده مردم بروجرد، اللهیار ملکشاهی به عنوان نماینده مردم کوهدشت، حجت الله خدایی سوری به عنوان نماینده سلسله و دلفان و محمد تقی توکلی به عنوان نماینده مردم شهرستان الیگودرز توانستند اعتماد مردم را به خود جلب کند.
لازم به ذکر است، استان لرستان در مجلس دارای 9 کرسی نمایندگی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰