کد خبر:۱۸۵۱۷۹
خروش مردم و دانشجويان آذري عليه علياُف؛
تجمع دانشجويان آذربايجان شرقي در اعتراض به رژه همجنسبازان در باكو
دانشجويان دانشگاههاي آذربايجان شرقي به همراه اقشار ديگر مردم تبريز در اعتراض به رژه همجنسبازان در جمهوري آذربايجان، مقابل كنسولگري اين كشور در تبريز تجمع كردند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از تبريز، تجمع بزرگ دانشجويان دانشگاههاي آذربايجان شرقي به همراه اقشار ديگر مردم تبريز در اعتراض به رژه همجنسبازان در جمهوري آذربايجان هماكنون جلوي كنسولگري اين كشور آغاز شد.
دانشجويان دانشگاههاي آذربايجان شرقي و مردم شيعه تبريز، در اين تجمع اعتراض آميز با در دست داشتن پلاكاردها و با سردادن شعارهايي چون «مرگ بر آمريكا» و «مرگ بر اسرائيل»، «آذربايجان ملتي چكمز بوذلتي»، «آذربايجان واراولسون الهام سن عار السون»، «سكوت هر مسلمان خيانت است به قرآن»، «مرگ بر بيغيرت»، «الهام به جاي برگزاري رژه همجنس بازي به فكر آزادي قرهباغ باش» در مقابل كنسولگري اين كشور در تبريز و در زير باران شديد، انزجار خود را از اين عمل شرمآور جمهوري آذربايجان اعلام كردند و خواستار لغو اين فستيوال شرم آور شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰