كتاب بانكداري اسلامي در موسسه مالي و اعتباري مهر خراسان شمالي تدريس شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۵۴۹۹
براي نخستين بار در كشور؛

كتاب بانكداري اسلامي در موسسه مالي و اعتباري مهر خراسان شمالي تدريس شد

برای اولین بار در کشور کتاب بانکداری اسلامی با حضور مدیران و کارکنان موسسه مالی و اعتباری مهر خراسان شمالی تدریس شد.
کسرایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بجنورد، با اشاره به برگزاري کارگاه آموزشی بانکداری اسلامی در خراسان شمالی گفت: در این کارگاه کتاب با موضوع بانکداری اسلامی توسط حجت‌الاسلام جواد عبادی از اساتید حوزه علمیه قم و کارشناس ارشد حوزه بانکداری اسلامی تدریس شد.
 
وي با بیان اینکه در این کارگاه انواع عقود اسلامی و دستورالعمل های آن آموزش داده شد، افزود: هدف از برگزاری آن بررسی قراردادهای جاری در موسسه، آموزش کارکنان و همچنین آشنایی جمعی از فعالان در حوزه ی اقتصاد با احکام بانکداری اسلامی بوده است.
 
 لازم به ذكر است، این کارگاه به مدت دو روز از 20 تا 21 اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات موسسه مالی مهر خراسان شمالی و با حضور محمد سنچولی، مدیرکل و مدیران شعب و کارکنان نمونه استانی و فرمانده سپاه حضرت جواد الائمه علیه السلام برگزار شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار