پذیرش 5 مقاله دانشجویان دانشگاه شهید باهنر در کنفرانس گیاه‌پزشکی اروپا
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۶۷۹۶

پذیرش 5 مقاله دانشجویان دانشگاه شهید باهنر در کنفرانس گیاه‌پزشکی اروپا

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان از پذیرش پنج مقاله کاربردی دانشجویان این دانشگاه در بزرگترین کنفرانس گیاه‌پزشکی اروپا در کشور آلمان خبر داد.
کمال احمدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، اظهار داشت: پنج مقاله دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شهید باهنر کرمان در بزرگترین کنفرانس گیاه‌پزشکی اروپا در کشور آلمان پذیرفته شد.

وی گفت: «بررسی تأثیر عصاره اتانولی گیاه اسفند روی مرگ و میر و رشد و نمو تریپس پیاز» نوشته حکیمه نجمی‌زاده و کمال احمدی و «بررسی تاثیر برخی عصاره‌های گیاهی بر روی شته مومی کلم» نوشته  یکتا بنی‌آدمی و کمال احمدی از جمله مقاله‌هایی است که در این کنفرانس پذیرش شده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان ارزیابی تأثیر «استامیپراید و هگزافلومورون و نیمارین روی پسیل پسته» نوشته فاطمه شجاعی و کمال احمدی  و تاثیر «دورکنندگی عصاره زیتون تلخ روی شته سیاه باقلا» نوشته آسیه سالاری سبزه‌واران و کمال احمدی را از دیگر مقاله‌های پذیرش شده در کنفرانس گیاه‌پزشکی اروپا ذکر کرد.

احمدی افزود: همچنین مقاله «تأثیر عصاره متانولی زیتون تلخ و استامیپراید روی مرگ و میر و رشد و نمو سفیدبالک گلخانه» نوشته مهسا دهقانی احمدی و کمال احمدی در معتبرترین کنفرانس گیاه‌پزشکی اروپا در کشور آلمان پذیرش شد.

وی بیان داشت: این کنفرانس بزرگترین رویداد علمی در عرصه گیاه‌پزشکی در جهان به شمار می‌رود و پذیرش پنج مقاله کاربردی در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی در این رویداد بزرگ علمی یکی از موفقیت‌های بزرگ در عرصه علمی برای کشور ایران است.
 
 عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به اعمال تحریم‌‌ها از سوی کشورهای غربی گفت:  متخصصان کشورمان با ارائه نتایج علمی در معتبرترین مجامع علمی جهان می‌درخشند و این پیشرفت از سوی این کشورها انکارناپذیر است.

وی گفت: مقاله‌های پذیرفته شده در کنفرانس گیاه‌پزشکی اروپا فقط جنبه علمی ندارد؛ بلکه کاربردی هستند.

احمدی خاطرنشان کرد: این مقاله‌ها توسط دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه شهید باهنر کرمان نگاشته شده است و من استاد راهنمای این مقاله‌ها هستم.
پربازدیدترین آخرین اخبار