بسیج دانشجویی دانشکده امیرکبیر اراک هتک حرمت به ائمه اطهار توسط نجفی را محکوم کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۶۸۹۵
در بيانيه‌اي

بسیج دانشجویی دانشکده امیرکبیر اراک هتک حرمت به ائمه اطهار توسط نجفی را محکوم کرد

بسیج دانشجویی شهید آوینی دانشکده فنی امیرکبیر اراک در بیانیه‌ای هتک حرمت ائمه اطهار توسط شاهین نجفی، نوکر استکبار جهانی را محکوم کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، در بیانیه بسیج دانشجویی شهید آوینی دانشکده فنی امیرکبیر اراک که به مناسبت محکومیت هتک حرمت ائمه اطهار توسط شاهین نجفی، نوکر استکبار جهانی
آمده است، پس از به آتش کشیدن قرآن توسط کشیش جنجالی یک کلیسا در آمریکا و بازتاب رسانه ای گسترده این اقدام توسط رسانه های غربی در روزهای گذشته یک خواننده رپ ایرانی که در خارج از کشور بسر می برد با خواندن ترانه ای به سه امام شیعیان امام رضا(ع)، امام علی النقی (ع) و امام زمان (عج) اهانت های بی سابقه ای کرده و مورد تشویق بی بی سی قرار گرفته است.

این بیانیه می افزاید: این اقدام از یکسو با واکنش جدی کاربران مذهبی فضای مجازی مواجه شده است و این کاربران با طراحی پوسترهای متعدد و وبلاگ های خود نفرت خود را از این عمل ناشایست نشان دادند و از سوی دیگر برخی افراد فعال فضای مجازی و از حامیان فتنه 88 به حمایت از این خواننده پرداخته اند.
 
این بیانه تاکید کرد: کسانی که کافر شدند گمان نکنند مهلتی که به آنها می دهیم به صلاحشان است؛ فقط مهلت می دهیم که گناه بی افزایند.

در پایان این بیانیه آمده است، از این جهت ما دانشجویان بسیجی دانشکده امیرکبیر اراک نیز همانند دیگر دانشجویان و بسیجیان این عمل مذبوهانه دشمن را در هتگ حرمت ارزش ها و مبانی دین اسلام محکوم کرده و انزجار خود را اعلام می داریم و بر دیگران نیز تکلیف می داریم تا ضمن محکوم کردن این اعمال در راه تبیین و روشنگری دینی در این فضا گام های بلندی بردارند تا دشمنان دیگر نتوانند دست به چنین اعمالی بزنند و از آنچه در انتظار این بی حرمتی است خود را دور سازند و گرنه در این کره خاکی به سزای اعمالشان می رسند.
پربازدیدترین آخرین اخبار