کد خبر:۱۸۶۹۹۵
معاون سیاسی سازمان بسیج دانشجویی استان کرمان:
تربیت نیروهای کارآمد و تأثیرگذار اجتماعی از اهداف اردوهای جهادگری است
معاون سیاسی سازمان بسیج دانشجویی استان کرمان گفت: یکی از اهداف کلان اردوهای جهادی تربیت نیروهای کارآمد و تأثیر گذار اجتماعی برای تحقق حاکمیت جهانی و عدالت است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، سیاوش مسلمی عصر ديروز در افتتاحیه همایش «رسم هجرت» با بیان اینکه همه ساله برای برگزاری اردوهای جهادی این همایش برگزار می شود، تا در ابتدای راه برخی از اهداف برگزاری اردوهای جهادی تبین و ترسیم شود، گفت: اردوهای جهادی در درون خود اهداف کلان و آرمانی و اهداف میانی که هدف برای رسیدن به هر دو آنها است.
وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف اردوهای جهادی تربیت نیروهای کار آموخته و تأثیر گذار است، گفت: در طول این دوره انتظار می رود بسیج دانشجویی و بسیج طلاب یکی از اهداف میانی تأثیر گذار را از طریق صدا و سیما مرکز کرمان انعکاس دهند.
معاون سیاسی بسیج دانشجویی استان کرمان با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی اهداف انقلاب اسلامی را به 5 مرحله و حلقه تعریف کردند، گفت: آخرین مرحله این حلقه نیازمند نیروهای کارآمد و نیروهایی که بتوانند به عنوان الگو در جهان معرفی شوند.
مسلمی در ادامه گفت: اولین مرحله حرکت انقلاب در پیروزی انقلاب اسلامی بوده است، که با خون ملت غیور ایران به رهبری امام راحل این انقلاب به پیروزی رسیده است، این انقلاب به راحتی به دست نیامده است بلکه با قدرت و با کمال به دست آمده است.
وی ادامه داد: دومین مرحله اهداف انقلاب تشکیل نظام اسلامی بوده است و نظام اسلامی شکل گرفته و بالقوه حرکت خودش را شروع کرده است.
معاون سياسي سازمان بسیج دانشجویی استان کرمان با اشاره به اينكه سومین مرحله این اهداف تشکیل دولت اسلامی بوده است، افزود: اما در جریان تشکیل این دولت رویش ها و ریزش هایی وجود داشته است و همچنین چالش هایی زیادی بر سر راه آن وجود داشته است بعضی افراد در وسط راه به اهداف این انقلاب خیانت کرده اند اما در این میان رویش هایی هم داشته ایم از جمله کارهای زیادی در عرصه محرومیت زادیی انجام شده است اما هنوز کافی نیست که می طلبد دولت مردان در شأن مردم این نظام حرکات سریع تر و انقلابی تر داشته باشند.
مسلمی با بیان اینکه مرحله چهارم اهداف انقلاب، تشکیل جامعه اسلامی بوده است،؛ گفت: هم اکنون در دولت اسلامی قرار داریم و می طلبد جوانان این مملکت در جهت اجرای منویات مقام معظم رهبری و آنچه که بر گرفته از شریعت ماست نسبت به ترسیم تمدن اسلامی اقدامات لازم را به عمل بیاوریم.
وي مرحله پنجم را تشكيل امت اسلامی عنوان کرد و افزود: برای اینکه امت اسلامی را داشته باشیم باید تمدن اسلامی را بنیانگذاری کینم و تمدن اسلامی برای جهان باید الگو شود.
مسلمي نقش گروهای جهاد گری را در عرصه محرومیت زدایی مؤثر دانست و گفت: یکی از اهداف این اردوها خودسازی، تربیت مدیران آیند و انسانی متعالی است و یکی از اهداف کلان این اردوها می تواند تربیت نیروهای کارآمد و تأثیر گذار اجتماعی برای تحقق حاکمیت جهانی و عدالت باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰