انقلاب اسلامي دانشجويان را به عرصه هاي سياسي و اجتماعي وارد كرد
فيروز احمدي در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اردبيل، ضمن گراميداشت سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، با تاكيد بر اينكه انقلاب اسلامي ايران با همه انقلاب هاي عصر حاضر متفاوت است، اظهار داشت: اين انقلاب به حضور مردم، بويژه نخبگان و دانشجويان در جامعه ارزش گذاشت و اين مردم بودند كه توانستند آينده كشور را بر اساس اهداف انقلاب پيش ببرند.
وي در خصوص نقش دانشجويان در تداوم و به ثمر رسيدن انقلاب اسلامي، تصريح كرد: دانشجويان و جامعه دانشگاهي با تكيه بر الگوهاي اسلامي و ديني توانستند در اندك زمان، اهداف انقلاب را پيش ببرند و نظام اسلامي را به يك نظام الگو در جهان تبديل كنند.
معاون سياسي امنيتي استاندار اردبيل با اشاره به پايبندي دانشجويان به پايه هاي نظام اسلامي و رهبري انقلاب در مقاطع مختلف بعد از پيروزي انقلاب، خاطرنشان كرد: متاسفانه در دوران سازندگي و اصلاحات، دستاوردهاي انقلاب توسط برخي گروه ها، آلوده به اغراض سياسي شد اما خوشبختانه با احياي گفتمان اصولگرايي و با روي كار آمدن دولت نهم نقش بارز دانشجويان در مسائل پر رنگ تر شده است./انتهاي پيام/