کد خبر:۱۹۲۲۱۶
6 تيرماه؛
همایش ملی تحول و بازنگری در آموزش فنی و مهندسی در دانشگاه اميركبير برگزار ميشود
گروه فنی و مهندسی وزارت علوم در راستای تحقق اهداف سند راهبردي این گروه همایش ملی تحول و بازنگری در آموزش فنی و مهندسی را 6 تيرماه در دانشگاه اميركبير برگزار مي كند.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، گروه فنی و مهندسی وزارت علوم در راستای تحقق اهداف سند راهبردي این گروه و با توجه به اهداف قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه در نظر دارد تا با دعوت از اعضای هیئت علمی، افراد صاحب نظر، مدیران صنایع مرتبط و متخصصین، همایش ملی تحول و بازنگری در آموزش فنی و مهندسی را 6 تیر ماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار كند.
بررسی کمی و کیفی برنامه های تحصیلات تکمیلی، استخراج شاخص های مناسب برای تدوین الگوی بازنگری، افزایش وزن پژوهش و تحقیقات در آموزش های مهندسی، ایجاد انعطاف در برنامه های تحصیلات تکمیلی، بازنگری و به روز رسانی برنامه های آموزشی و پژوهشی در راستای رفع نیازهای صنعت از محورهاي مورد بحث درهمايش ملی تحول و بازنگری در آموزش فنی و مهندسی است.
اين همايش با هدف تحول در برنامه ریزی آموزشی رشته ای فنی و مهندسی و ترمیم رویکردهای تحقیق و پژوهش، به توسعه فناوری و پشتیبانی از تولید ملی در راستای پاسخ گویی به نیازهای جامعه و صنعت گام برگزار مي شود.
بازنگری برنامه های موجود، ایجاد برنامه های جدید و ارایه راه کارهای موثر در مقطع تحصیلات تکمیلی بر اساس نیازهای واقعی کشور و ایجاد انعطاف پذیری و ارتقای کیفیت در برنامه های درسی از اهداف دیگر این همایش است.
گفتني است، گروه فنی و مهندسی وزارت علوم دارای اهداف همزمان بلندمدت، میانمدت و کوتاهمدت است كه در اهداف بلندمدت به دنبال استقرار الگوی اسلامی ـ ایرانی دانش فنی و مهندسی در کشور و فرهنگسازی آن در جهان است در حالی که دراهداف میانمدت خود به پیشتازی دانش فنی و مهندسی جمهوری اسلامی ایران در جهان و در اهداف کوتاهمدت خود به پیشتازی دانش فنی و مهندسی جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان اسلام توجه دارد.
این گروه تلاش دارد تا با بسیج نیروهای فکری و اجرایی متخصص و کارآمد جامعه، پیشبرد متناسب با اهداف کلان کشور و اسناد فرا دستی را در نوردد.
از این رو در مسأله اصلی، فاصله بین وضع موجود با الگوی متناسب دانش فنی و مهندسی ترسیم شده است و در اولویتگذاری، به معیارها و شاخصهای وضعیت ایران در کشورهای منطقه و جهان توجه شده است.
این الگو دارای ویژگیهای مبتنی بر آزاد اندیشی و ایدهپردازی استوار بر اندیشه جامعه اسوه، ترکیب عرضهمحوری و تقاضامحوری، ترکیب برونمداری و درونمداری، تلفیق آموزش، پژوهش و برنامههای اجرایی، یادگیری از تجربیات بشری با شعار نه نفی مطلق و نه پذیرش مطلق است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰