هر كه دارد هوس كرببلا بسم‌الله
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۳۹۲۲
دانشجوي شهيد محمدرضا شاه‌حسيني:

هر كه دارد هوس كرببلا بسم‌الله

«هر كه دارد هوس كرببلا بسم الله» را با خودش زمزمه مي‌كرد، گفتم: بلندگو داره مي‌خونه تو ديگه ادامه نده! گفت: گوش كن دلت نمي گيره؟ گفتم: ‌براي چي دلم بگيره؟ گفت: همه رفتن كربلا و من موندم.
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ فرزند سوم طيبه و حسن در 5 خرداد 1345 در ميقان شاهرود به دنيا آمد. پدر با دامداري هزينه زندگي محمدرضا و سه برادر و خواهر ديگرش را تامين مي كرد. محمدرضا در رشته ادبيات فارسي دانشگاه تربيت معلم گرگان ادامه تحصيل دا و  در 23 اسفند 1363، در عمليات بدر شهيد شد؛ پيكرش يك سال مفقود بود و از روي پلاك، وي را شناسايي كردند.
 
خواهر شهيد مي گويد: هر كه دارد هوس كرببلا بسم الله را با خودش زمزمه مي كرد.
گفتم: بلندگو داره مي خونه تو ديگه ادامه نده !
گفت: گوش كن دلت نمي گيره؟
گفتم:‌براي چي دلم بگيره؟
گفت: همه رفتن كربلا و من موندم.
 
قسمتي از نامه شهيد محمدرضا شاه حسيني به خانواده اش:
 
بايد تا آخرين قطره خون و تا زماني كه رمقي در بدن هست،‌ دفاع كرد و همچون شيري شرزه و خروشان به دشمن تاخت و او را به خاك مذلت كشاند. آخر تا كي در خانه بايد بنشينيم و نظاره گر شهيد شدن عزيزانمان باشيم؟
 
بايد وارد ميدان شد و تا زماني كه سلسله وجودمان منظم و معتدل است، جنگيد.
 
فرازي از وصيتنامه شهيد شاه حسيني:
 
با درود بر آنها كه دنيا را سه طلاقه كردند و از وابستگي هاي كاذب دنيا بريدند و خود را براي رزمي بي امان با خصم زبون آماده ساختند و در اين راه از همه چيز گذشتند و جان خود را خالصانه و عاشقانه در راه معبود خويش فدا كردند.
 
اي خداي مهربان! در عرصه پيكار با ستمگران وجودم را به خود آر و قدرت وجودم را افزون كن تا همچون صاعقه اي غران بخروشم و تا آخرين نفس و رمقي كه در پاهايم احساس مي كنم، با دشمن بجنگم.
 
خدايا! از تو مصرانه مي خواهم كه روح سلحشوري و علي وار جنگيدن را به من عطا كني و به كارزار با دشمن سلاحم را آتشين نمايي و گلوله هايم را در قلب دشمنانت بنشاني.
 
مادر عزيز و خواهران و برادران گرامي و پدر ارجمندم! اگر جنازه ام به دست شما رسيد، اين را به عهده خودتان مي گذارم كه هر جا كه خودتان دوست داشتيد، مرا دفن كنيد. 
پربازدیدترین آخرین اخبار