سازندگان فيلم سينمايي «پيش به سوي کربلا» تجليل مي شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۴۰۶
به همت معاونت هنري اداره حفظ آثار دفاع مقدس غرب استان تهران

سازندگان فيلم سينمايي «پيش به سوي کربلا» تجليل مي شوند

مراسم تجليل از اولين فيلم سينمايي ساخته شده دفاع مقدس در بعد از پيروزي انقلاب اسلامي با نام پيش به سوي کربلا در کرج برگزار مي شود.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، حجت الاسلام مهدي کوهساري، معاون هنر ي اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس غرب استان تهران در اين خصوص گفت: به منظور تجليل و بزرگداشت دوران دفاع قدس و ارج نهادن به کوشش هاي هنرمندان متعهد کشور ايران که در اين حوزه فعاليت مي کنند، تصميم گرفتيم با همکاري مديريت فرهنگ و ارشاد کرج و حوزه هنري غرب استان تهران و انجمن سينماي جوان کرج از ناصر گلي، نويسنده و کارگردان کرجي و عوامل اين فيلم که براي اولين بار بعد از شروع جنگ تحميلي فيلم سينمايي «پيش به سوي کربلا» را ساخته بودند، تجليل و تقدير کنيم.
 
وي افزود: نکته جالب توجه در اين قضيه شهادت سه نفر از بازيگران اين فيلم در دوران دفاع مقدس است.
 
کوهساري تصريح کرد: اين فيلم با موضوع جنگي و در لوکيشن هايي که در شهرستان کرج بود، فيلم برداري شد و در نوع خود اولين فيلم سينمايي بلندي بود که با موضوع دفاع مقدس در کشور ساخته شده بود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار