دشمن با طراحی جنگ احزاب به دنبال مهار جمهوری اسلامی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۴۴۲۶
آیت‌الله ایمانی:

دشمن با طراحی جنگ احزاب به دنبال مهار جمهوری اسلامی است

امام جمعه شیراز با اشاره به اینکه که امروز دشمن برای ما جنگ احزاب طراحی کرده است و برای مهار کردن جمهوری اسلامی تلاش می‌کند، گفت: تلاش دشمن، حکایت از قدرت ما دارد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، آیت الله اسدالله ایمانی امروز در همایش «یاوران مهدی موعود(عج)» که با حضور آیت الله سید احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران و مدیران کل اجرایی فارس در تالار فرهنگیان شیراز برگزار شد، تصريح كرد: در آیات قرآن کریم بین مسئله غدیر، قیام و ظهور امام زمان(عج) پیوندی وجود دارد که حتی در عبارات هم این پیوند رعایت شده است.
 
وی افزود: در سوره مائده از اسلام به عنوان دین پسندیده بر پایه امنیت و آرامش نام برده شده است و هنگامی که از ظهور حضرت(عج) سخن به میان می آید و مژده هایی که قرآن برای آینده جهان بازگو می کند از همین گفتمانی است که در جریان غدیر استفاده شده است.
 
امام جمعه شیراز با بیان اینکه اینگونه تعابیر در آیات قرآن فراوان به چشم می خورد و نشان از پیوند بین غدیر، ولایت امیرالمؤمنین(ع) و ظهور امام زمان(عج) دارد، خاطرنشان کرد: مجموعه آیات قرآن تقویت روح امید در دل جامعه و مردم را نوید می دهد که مردم بدانند هیچ گاه سختی ها و توطئه های استکبار جهانی نمی تواند سد راه رشد و بالندگی کشوری شود.
 
ایمانی با بیان اینکه  علی رغم مشکلات و معضلی که دنیای اسلام، امروزه با آن رو به رو بوده است، ادامه داد: آینده فردای ما در اختیار مؤمنان و صالحان جامعه است و آنچه که دشمن امروز انجام می دهد، نمی تواند جلوی رشد و بالندگی فردا را بگیرد.
 
وی در بخش پایان سخنان خود با اشاره به اینکه که امروز دشمن برای ما جنگ احزاب طراحی کرده است و برای مهار کردن جمهوری اسلامی تلاش می کند، گفت: تلاش دشمن حکایت از قدرت ما دارد.
 
امام جمعه شیراز تصریح کرد: امیدواریم برپایی جشن های نیمه شعبان موجب تقویت حاکمیت گفتمان مهدویت در جامعه شود و فضای امید را در جامعه پررنگ تر و رسیدن به صلح و آرامش را عملی تر کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار