کد خبر:۱۹۵۱۵۴
گروه جهادی میعاد دانشگاه گلپایگان به مناطق محروم استان اصفهان اعزام شدند
گروه جهادی میعاد دانشگاه گلپایگان امروز به مناطق محروم استان اصفهان واقع در بخش «پشت کوه» اعزام شدند.
مهرداد صالحی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، گفت: اردوهای جهادی طرحی برای آشنایی بیشتر با مشکلات مردم بویژه در مناطق محروم است و از سویی فضایی را برای خودسازی دانشجویان فراهم می کند و حضور دانشجویان در مناطق محروم، تلنگری برای مسئولان در راه رسیدگی بیشتر به امور معیشتی و اجتماعی مردم مي باشد.
این جهادگر دانشگاه گلپایگان اصفهان تصریح کرد: گروه جهادی میعاد دانشگاه پیام نور گلپایگان امسال با شعار «پایبند بودن به ولایت و رهبری در سال تولید ملی حمایت از کار و نیروی انسانی» از امروز تا 29 تیرماه جاری به مدت 10 روز به مناطق محروم استان اصفهان واقع در بخش «پشت کوه» که شامل روستاهای هنده، قرنمن و هاجیله است، اعزام شدند.
لازم به ذکر است، گروه جهادی میعاد در زمینه های فرهنگی، هنری، آموزشی، احکام، عقیدتی و بهداشتی در رابطه با راهحل های مقابله با گزیدگی ها و بیماری دیابت فعالیت می کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰