حضور 50 درصدی دانش‌آموزان زنجانی در پایگاه‌های اوقات فراغت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۵۲۲۷

حضور 50 درصدی دانش‌آموزان زنجانی در پایگاه‌های اوقات فراغت

معاون اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: بر اساس آمار در سال گذشته 90 هزار نفر از دانش‌آموزان استان زنجان در پایگاه‌های اوقات فراغت اداره کل آموزش و پرورش حضور یافته‌اند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، منصور مرادلو  بعد از ظهر امروز در حاشیه افتتاح نمایشگاه اطلاع رسانی اوقات فراغت و در جمع خبرنگاران با اشاره به مسئولیت سنگین آموزش و پرورش درباره پر کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان اظهار داشت: 180 هزار نفر دانش‌آموز در استان زنجان مشغول تحصیل هستند.
 
وی تعداد پایگاه‌های آموزش و پرورش استان زنجان را 400 پایگاه اعلام کرد و گفت: در سال گذشته 90 هزار دانش‌آموز به این پایگاه‌ها مراجعه کردند.
 
معاون اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان را از جمله راه‌های ایستادگی در مقابل دشمن برشمرد و گفت: جوانان باید برای ایستادگی، آموزش‌های لازم را ببینند تا قابلیت‌های بینش سیاسی آنها افزایش یابد.

مرادلو هماهنگی با سایر ارگان‌ها را از جمله برنامه‌های اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان اعلام کرد و گفت: این هماهنگی موجب استفاده از توان دیگر ارگان‌ها در راستای اهداف این اداره کل می‌شود.

وی با اشاره به پیش‌بینی انجام شده برای افزایش بیش از 10 درصدی حضور دانش‌آموزان در پایگاه‌های اوقات فراغت خاطر نشان کرد: در سال گذشته 90 هزار نفر در این پایگاه‌ها حضور یافته‌اند.

معاون اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان طرح هجرت را از طرح‌های مهم اجرا شده در آموزش و پرورش اعلام کرد و گفت: سال گذشته این طرح 2 هزار و 300 دانش‌آموز در این طرح شرکت کردند.

مرادلو اقدام دانش‌آموزان در مرمت میز و نیمکت، نقاشی دیوار مدارس و در برخی مواقع جوشکاری را از جمله کارهای عمرانی انجام شده توسط دانش‌آموزان شرکت کننده در طرح هجرت اعلام کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار