کد خبر:۱۹۵۴۶۰
رئیس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكي ياسوج:
پسماندهاي پزشكي به یکی از مشکلات بهداشتی كهگيلويه و بويراحمد تبدیل شد
رئیس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكي ياسوج با اشاره به معضلات بهداشتي كهگيلويه و بويراحمد گفت: پسماندهاي پزشكي به یکی از مشکلات بهداشتی استان تبدیل شده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، افسانه پژهان دیروز در دومين نشست كارگروه سلامت و امنيت غذايي كهگيلويه و بويراحمد كه با حضور فرماندار بويراحمد و مديران ادارات استان در دانشگاه علوم پزشكي ياسوج برگزار شد، با اشاره به معضلات و مشكلات بهداشتي كهگيلويه و بويراحمد گفت: ساماندهی وضعیت پسماندهای عفونی مطب ها و کلینیک های خصوصی از مهمترين مطالبي است كه مورد بررسي قرار مي گيرد.
وي افزود: شهر یاسوج دارای 114 مطب عمومی و خصوصی است که پسماند تولیدی آن ها روزانه 300 کیلوگرم بوده و این امر به یکی از مشکلات بهداشتی كهگيلويه و بويراحمد تبدیل شده است و در این کارگروه برای رفع این معضل با افزودن دستگاه های جدید تصمیم گیری خواهد شد.
رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت افزود: با توجه به شرایط آلودگی هوا در ماه های اخیر، ساماندهی و پیشگیری از مشکلات ناشی از آلودگی ریزگردها در دستور کار قرار گرفته و سازمان صدا و سیما، هواشناسی، راهنمایی و رانندگی، شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی یاسوج موظف به فرهنگ سازی و اطلاع رسانی لازم در این زمینه شدند.
پژهان تاكيد بر تدابير لازم براي پیشگیری از بیماری التور با توجه به آغاز فصل گرما، الزام رستوران ها به استفاده از سبزیجات ضدعفونی و بسته بندی، تهیه کلریناتورهای هیدرولیکی برای کلرزنی، رفع سریع معایب پروژه های آب رسانی به مناطق استان، تبدیل کارخانه یخسازی از حالت سنتی به صنعتی و چارهاندیشی برای بهسازی و بهداشتی کردن چشمه های آب استان را از ديگر موارد و مشكلات بهداشتي استان عنوان كرد كه نيازمند برنامه ريزي و توجه ويژه است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰