کد خبر:۱۹۵۷۱۳
حضور 3000 دانشجو و دانش آموز در طرح اوقات فراغت کمیته امداد استان يزد
مدیر امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد گفت: 3000 نفر از دانشآموزان و دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد استان يزد در کلاس های اوقات فراغت تابستانه کمیته امداد استان شرکت میکنند.
مشعل چی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یزد، با اشاره به برنامه های اوقات فراغت در تابستان امسال گفت: 3000 نفر از دانش آموزان و دانشجویان تحت پوشش در برنامه کلاس های اوقات فراغت کمیته امداد امام خمینی (ره) یزد در تابستان امسال ثبت نام کردند.
وی بیان کرد: همچنین در این راستا در سال گذشته نیز 2500 هزار دانش آموز و دانشجوی تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد در برنامه های غنی سازی اوقات فراغت این نهاد شرکت کردند.
مدیر امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد تصریح کرد: این کلاس ها که در اردوگاه و کانون های فرهنگی و تربیتی تشکیل می شود از 3 تیرماه آغاز شده، و تا 25 شهریورماه ادامه دارد که برای اجرای این برنامه ها بیش از یک میلیارد و 400 میلیون ریال هزینه پیش بینی شده است.
مشعل چی هدف از برگزاری این کلاس ها را شناسایی استعدادها، ایجاد حس تعاون، تشویق به فعالیت های گروهی و آموزش مهارت های زندگی به دانش آموزان و دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: این نهاد در اردوگاه کشوری امام علی(ع) واقع در روستای بنادک سادات هر ساله پذیرای بیش از 800 دانش آموز از استانهای جنوبی کشور است.
مدیر امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد دارای پنج مجتمع فرهنگی تربیتی در شهرستان های یزد، طبس، ابرکوه و مهریز است که هر ساله خدمات متنوعی در حوزه های مشاوره، راهنمایی، آموزش مسائل اعتقادی، مسابقات فرهنگی، هنری و تربیتی به 3000مددجو ارائه می دهد.
مشعل چی در پایان یادآور شد: هم اکنون 3969 دانش آموز و 1433 دانشجو از خدمات فرهنگی و حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد بهره می برند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰