حضور دانشجویان در اردوهای جهادی یادآور جهادگران دفاع مقدس است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۷۶۵۷
مسئول گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های اردستان:

حضور دانشجویان در اردوهای جهادی یادآور جهادگران دفاع مقدس است

مسئول گروه جهادی شهدای دانشجو بسیج دانشجویی دانشگاه‌های اردستان با تاکید بر اینکه اردوهای جهادی امروز نشات گرفته از جهاد هشت سال دفاع مقدس است، گفت: حضور دانشجویان در این اردوها یادآور هشت سال دفاع مقدس است.
نورالله شمسایی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، تصریح کرد: در هشت سال دفاع مقدس جنگ و جهاد مشخص بود که در چه زمینه است؛ ولی امروزه با هجمه های وسیع دشمن و با وجود انواع وسایل جنگ نرم باز هم دانشجویان با حضور در اردوهای جهادی فداکاری های جهادگران هشت سال دفاع مقدس را احیا کرده اند.
 
وی افزود: اردوهای جهادی دو هدف محرومیت زدایی از مناطق محروم و آشنایی جوانان دانشجو با محرومیت ها را دنبال می کنند.
 
مسئول گروه جهادی شهدای دانشجوی دفتر اردستان شمسایی بیان داشت: دانشجویانی که در طرح هجرت شرکت دارند و از نزدیک محرومیت ها و مشکلات را لمس می کنند، می تواند در آینده مدیران لایق و کار آمد باشند و مقام معظم رهبری در این زمینه می فرمایند: حضور جوان بسیجی در روستاها مصداق آیه قرآن است.
 
شمسایی گفت: روحیه جهادگران امروز همان روحیه جهادگران اوایل انقلاب است که از همه امکانات چشم پوشی کرده و با خلوص نیت در این اردوها شرکت می کنند.
 
وی تصریح کرد: مسئولان می توانند با ایجاد کارهای تولیدی زودبازده زمینه اشتغال جوانان روستاها را فراهم آورند.
 
لازم به ذکر است، گروه جهادی شهدای دانشجو با حضور 30 برادر و 40 خواهر به روستای ضفرقند، ماربین، دههکاری، علی آباد، نوچ، خیرآباد، کهنگو و مارچوبه از بخش اردستان اصفهان اعزام شده و در زمینه های فرهنگی، احکام، قرآن، کامپیوتر و دیدار از خانواده های شهدا، کلاس های هنری، آشیزی، میوه آرایی، مقعر روی چوب و خطاطی و در زمینه های ورزشی «پیاده رویی، کلاس های آموزش والیبال و بسکتبال» در این مناطق فعالیت می کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار