مراسم احیاي دانشجویان جهادی در روستاهای استان قم برگزار می شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۰۵۲۸
مسئول جهادی دانشجویی قم:

مراسم احیاي دانشجویان جهادی در روستاهای استان قم برگزار می شود

مسئول جهادی دانشجویی استان قم با  اشاره به اینکه مراسم شب های احیا در روستاها  استان برگزار می شود، گفت: دانشجویان جهادی با حضور در روستاها مراسم احیاي خود را در کنار روستاییان برگزار می کنند.
ضیائی در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قم، با اشاره به اینکه مراسم شب های قدر اردوهای جهادی دانشجویی در روستاهای هدف برگزار می شود، گفت: گروه های جهادی دانشگاه پیام نور، پردیس قم دانشگاه تهران و علوم قرآنی مراسم شب های احیای خود را در روستاها برگزار می کنند.
 
وی با اشاره به اینكه حضور دانشجویان در ایام ماه مبارک رمضان در روستاها تحسین برانگیز است، اظهار داشت: این مراسم با حضور گسترده و استقبال باورنکردنی روستاییان مواجه گردید که مجموعه جهادی دانشجویی تصور این چنین استقبالی را نداشت.
 
مسئول جهادی دانشجویی قم با بیان اینکه مراسم شب احیا در نوزدهم ماه مبارک رمضان برگزار شد، خاطرنشان کرد: این مراسم در شب های 21 و 23 ماه رمضان نیز در روستاهای بخش مرکزی و بخش سلفچگان و با حضور دانشجویان جهادی برگزار می گردد.
 
وی افزود: حدود 150 نفر از دانشجویان جهادی دانشگاه های استان قم با حضور در روستاهای مراسم احیای شب های قدر خود را در کنار مردم زحمت کش و سخت کوش روستاها برگزار می نمایند.
 
ضیائی با اشاره به اینکه برگزاری این مراسم با حمایت دانشجویان جهادی برپا می گردد، بیان داشت: طبق مراسمات معمول احیا دعای جوشن کبیر قرائت و سپس یکی از اساتید حوزه علمیه به سخنرانی می پردازد.
 
وی در ادامه افزود: پایان بخش مراسم احیاي دانشجویی در فضای روستایی مداحی و ذکر توسل و مراسم قرآن به سر گرفتن می باشد.
 
مسئول جهادی دانشجویی قم با تاکید بر اینکه حضور دانشجویان باعث افزایش شور و هیجان معنوی در بین روستاییان گردیده است، گفت: همانطور که دانشجویان با حضور در این محیط ها زمینه تقویت بعد معنوی در خود فراهم می نمایند، روستائیان نیز علاقه و جدیت بیشتری در اجرای این برنامه های معنوی پیدا کرده اند.
پربازدیدترین آخرین اخبار