کد خبر:۲۰۱۲۱۹
معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان:
بیمارستانهای کودکان و اعصاب و روان در خرم آباد احداث میشود
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از اخذ مجوز احداث دو بیمارستان کودکان و اعصاب و روان در خرم آباد خبر داد و گفت: احداث این بیمارستانها در خرم آباد در دست مطالعه است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، سید علیرضا شاهرخی امروز در نشست خبری که در بیمارستان تازه تاسیس شهید رحیمی خرم آباد برگزار شد، تصریح کرد: علاوه بر احداث بیمارستان جایگزین شهدای عشایر خرم آباد، مجوز احداث دو بیمارستان کودکان و اعصاب و روان نیز اخذ شده که احداث این بیمارستان ها در دست مطالعه است.
وی افزود: برای احداث بیمارستان های کودکان و اعصاب و روان در خرم آباد با مشکل زمین مواجه هستیم، اما با این وجود با رایزنی هایی که با اداره کل راه و شهرسازی استان انجام داده ایم، امیدواریم مشکل زمین این بیمارستان ها در محل پردیس دانشگاهی کمالوند برطرف شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی بیمارستان های کودکان، اعصاب و روان، بیمارستان جایگزین شهدای عشایر خرم آباد، بیمارستان الیگودرز که 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، بیمارستان دورود، بیمارستان بروجرد و مرکز روانپزشکی ا هشت سال آینده بتوان برای این استان چشم انداز قابل قبولی را ترسیم کرد.
شاهرخی ادامه داد: راه اندازی بیمارستان های دیگری نیز در سطح استان در دست پیگیری است که با حصول نتایج نهایی اعلام خواهند شد.
وی با اشاره به طلب 19 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از سازمان های بیمه گر تصریح کرد: این دانشگاه از بیمه خدمات درمانی 11 میلیارد تومان و از بیمه تامین اجتماعی پنج میلیارد تومان طلب دارد و بقیه طلب ها نیز از دیگر سازمان های بیمه گر است که اگر این مطالبات پرداخت شود، تحول کمی و کیفی خوبی می تواند در این دانشگاه شکل بگیرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰