پزشکان زیرساخت‌های لازم را برای اجرای طرح پزشک خانواده فراهم كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۲۱۲۲
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک:

پزشکان زیرساخت‌های لازم را برای اجرای طرح پزشک خانواده فراهم كنند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: پزشکان باید برای اجرای شدن طرح پزشک خانواده زیرساخت های لازم اعم از تجهیزات سخت افزاری را فراهم كنند.
بابک عشرتی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اراک، بیان داشت: پزشکان باید برای اجرایی شدن طرح پزشك خانواده زیر ساخت های لازم را فراهم كنند و مطب های خود را از لحاظ تجهیزات سخت افزاری مجهز كنند.
 
وی افزود: از خرداد ماه ثبت نام ها برای پزشکان این طرح انجام شده و تاکنون ادامه دارد و طی هماهنگی هایی با وزارت متبوع شیوه اجرایی شدن این طرح تغییر کرده و کارشناسان وزارتخانه بر این اعتقادند که در یکی از استان ها عدم سیستم سخت افزاری و نداشتن اینترنت مشکل اصلی در مطب های پزشکان است.
 
عشرتی با اشاره به اینکه پزشکان ضمن فراهم كردن زیرساختهای لازم باید برای اجرایی شدن این طرح بیش از پیش تلاش كنند، گفت: آنها با خریداری یک دستگاه رایانه و تجهیزات سخت افزاری در هرمطب سرعت اجرایی شدن این طرح را افزایش دهند.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: در حال حاضر 50 درصد پزشکان در مطب های خود از  سیستم رایانه برخوردار هستند  که به اینترنت متصلند و برای تكمیل امكانات سخت افزاری مطب های پزشکان به دو میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
 
وی اظهار داشت:  از زمان آغاز ثبت نام طرح پزشک خانواده در استان مرکزی تا کنون 280پزشک ثبت نام کرده اند و در استان مرکزی به 320 پزشک برای اجرای این طرح نیازمندیم.
 
عشرتي از استقبال بی نظیر پزشکان در اجرای برنامه پزشک خانواده خبرداد و افزود: مقرر شده است پزشکان تمام وقت استان علاوه بر اینکه در مطب های خود این طرح را اجرایی می کنند در سه مرکز درمانی  امیر کبیر، طالقانی و ولیعصر اراک نیز در سطح استان همزمان با اجرای این طرح مستقر شوند.
 
رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی در ادامه تصریح کرد: در استان مرکزی 75 مرکز درمانی شهری وجود دارد که این طرح در شهرهای بالای 20 هزار نفر جمعیت اجرا خواهد شد.
 
وي شهرستان های اراک، دلیجان، محلات ،ساوه ، خمین را از شهرهای بالای 20هزار جمعیت استان برشمرد و افزود: در این شهرها طرح پزشک خانواده اجرا می شود.
 
عشرتي بیان کرد: با  اتخاذ تدابیر لازم به منظور اجرای موفق این طرح  در استان تعداد افراد پیش‌بینی شده برای ویزیت هر پزشک 2500 نفر  است، و به ازای هر 10 هزار نفر یک تیم 17 نفره سلامت در استان به فعالیت های بهداشتی درمانی خواهند پرداخت.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: این تیم 17 نفره شامل چهار پزشک ، چهار ماما و کارشناسان تغذیه و بیناسنجی هستند که  هر فرد در صورت بیماری باید روند درمان خود را از مرحله اولیه  آغاز کند و بیمار هزینه‌ای بابت ویزیت و دارو پرداخت نخواهد کرد و تنها در صورت نیاز به پزشک متخصص و فوق تخصص ارجاع داده می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار