350 نخبه تحت پوشش بنیاد نخبگان استان یزد قرار دارند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۴۴۱۲

350 نخبه تحت پوشش بنیاد نخبگان استان یزد قرار دارند

معاون بنیاد نخبگان استان یزد با بیان اینکه در حال حاضر حدود 350 نخبه تحت پوشش بنیاد نخبگان استان قرار دارند، گفت: در دومین روز از برگزاری جشنواره علم تا عمل، موفق به انعقاد قرارداد تجاری برای یکی از طرح‌های تحقیقاتی شدیم.
امید فتاحی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یزد، با اشاره به حضور سرمایه گذاران در غرفه استان یزد، تصریح کرد: در دومین روز از برگزاری جشنواره، موفق به انعقاد قرارداد تجاری برای یکی از طرح های تحقیقاتی شدیم که امیدواریم این مسیر ادامه داشته باشد.
 
وی افزود: این قرارداد همکاری در زمینه تولید مواد ضد عفونی کننده بود که موفق به انعقاد قرارداد سرمایه گذاری شده است.
 
معاون بنیاد نخبگان استان یزد، تجاری سازی اختراعات را از اهداف سومین جشنواره علم تا عمل ذکر کرد و بیان داشت: در دوره های گذشته برگزاری این جشنواره، طرح های ارسالی تنها از جنبه های آزمایشگاهی و پایلوت مورد بررسی و داوری قرار می گرفت.
 
فتاحی با بیان اینکه در سومین جشنواره و نمایشگاه علم تا عمل داوری ها از فاز آزمایشگاهی و پایلوت خارج شده است، ادامه داد: در این دوره، در کنار سایر پارامترها و شاخص های داوری، طرح های ارسالی به لحاظ کاربرد در جامعه و تجاری سازی آنها مورد ارزیابی قرار گرفت.
 
وی با اشاره به حضور مخترعان و مبتکران یزدی در سومین جشنواره علم تا عمل، خاطرنشان کرد: غرفه استان یزد با استقبال خوبی مواجه شده است و امیدواریم در سال های آینده بتوانیم رتبه های خوبی به لحاظ تجاری سازی طرح ها در کشور به دست آوریم.
 
نماینده جشنواره در استان یزد، بازدید عموم مردم از جشنواره ها و نمایشگاه های علمی را نشان دهنده رشد سواد و فکر جامعه دانست و ادامه داد: در میان بازدید کنندگان افرادی حضور دارند که به منظور گرفتن ایده فناورانه از این جشنواره بازدید می کنند که این می تواند یکی از دستاوردهای این جشنواره باشد.
 
فتاحی تصریح کرد: تقلید آگاهانه می تواند به تولید بیانجامد و این امر می تواند زمینه های حرکت محققان به سمت تولید انبوه و عرضه دستاوردهای فناورانه در زندگی مردم شود.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 350 نخبه تحت پوشش بنیاد نخبگان استان یزد قرار دارند، گفت: با توجه به درخشش دانش آموزان یزدی در آزمون سراسری، پیش بینی می شود که این تعداد از مرز 400 نفر بگذرد.
 
معاون بنیاد نخبگان یزد یکی از اهداف بنیاد ملی نخبگان را تبدیل نخبگی به یک ایده آل در میان خانواده ها ذکر کرد و ادامه داد: در گذشته قبولی و پذیرش فرزندان در دانشگاه ها ایده آل بود که در سال های اخیر به دلیل افزایش مراکز آموزشی این ایده ها به سمت نخبگی سوق یافته است.
 
فتاحی در پایان با اشاره به برنامه های بنیاد نخبگان استان یزد خاطرنشان کرد: در این زمینه قرار است نشست ها، همایش ها و دوره های ویژه ای برگزار شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار