آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۰۶۱۶
مسئول سازمان ورزش بسيج عنوان كرد:

برگزاري همايش استعداديابي با هدف معرفي فعاليت‌هاي ورزشي بسيج

مسئول سازمان ورزش بسيج گفت: برگزاري همايش استعداديابي فرصتي جهت معرفي فعاليت‌هاي ورزشي بسيج و شناسايي نيروهاي كارآمد براي اداره بخش‌هاي مختلف ورزش كشور است.
يزداني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص برگزاري دومين همايش استعداديابي گفت: اين دومين همايشي است كه بسيج متولي اصلي آن است و به همت دانشجويان تربيت بدني همزمان با آغاز هفته تربيت بدني به مدت دو روز در دانشكده تربيت بدني دانشگاه تهران برگزار مي‌شود.

وي در ادامه افزود: اين همايش در راستاي برنامه پنج ساله توسعه در بخش ورزش قهرماني صورت مي‌گيرد و مركز مطالعات و استعداديابي بسيج و پژوهشكده تربيت بدني بسيج متوليان اصلي آن هستند؛ همچنين تربيت بدني وزارت علوم و دانشكده تربيت بدني تهران طراحي آن را بر عهده دارند.

مسئول سازمان ورزش بسيج  به حضور گسترده دانشجويان تربيت بدني در بخش‌هاي مختلف اين همايش اشاره كرد و گفت: در اجراي اين همايش افراد غيردانشجو كمتر ديده مي‌شوند و بخش فني و اجرايي آن در اختيار دانشجويان تربيت بدني است؛ بر اساس آخرين آمار بيش از 300 مقاله، پوستر و سخنراني به دبيرخانه همايش ارسال شده است.

يزداني هدف اصلي اين همايش را شناسايي و به كارگيري نيروهاي دانشگاهي در بطن ورزش كشور دانست و گفت: برگزاري اين گونه همايش‌ها در ابتدا دانشجويان مستعد و باانگيزه را معرفي مي‌كند و در وهله دوم، داوطلباني كه حاضرند در اين حوزه براي كشور فعاليت كنند، شناسايي مي‌شوند.

وي خاطرنشان كرد: از آنجا كه برگزاري اين همايش يك كار داوطلبانه است و هر كسي در آن ورود پيدا مي‌كند و نيز بدون هيچ چشمداشتي تنها توسعه ورزش كشور را تكليف خود مي‌داند، مي‌توان در آن نيروي كارآمد را شناسايي كرد.

مسئول سازمان ورزش بسيج  معرفي بسيج و فعاليت‌هاي آن در حوزه ورزشي را از ديگر اهداف اين همايش دانست و گفت: برگزاري اين همايش فرصتي است تا اطلاعاتي از عملكرد حوزه ورزش در اختيار علاقه‌مندان قرار گيرد؛ چرا كه بسياري از كساني كه در حوزه ورزش تحصيل كرده‌اند، علاقه‌مندند تا بدانند در بخش ورزش سازمان بسيج چه فعاليت‌هايي صورت گرفته است.

يزداني يادآور شد: در عين حال ما نيز مي‌توانيم نيروهاي مستعد را شناسايي كنيم و با افزايش همكاري با اين افراد و قرار گرفتن آنها در كنار هم در يك سيستم، از پتانسيل آنها در استان‌هايي كه زندگي مي‌كنند، استفاده كنيم.

وي افزود: اگر ما بدانيم كه چه تعداد دانشجو در كشور وجود دارد كه حاضر به فعاليت در حوزه ورزش هستند، در تدوين برنامه‌هاي آينده موفق‌تر خواهيم بود و مي‌توانيم از توانمندي‌هاي آنها متناسب با علاقه آنها استفاده كنيم.

مسئول سازمان ورزش بسيج گفت: با توجه به امكاناتي كه بسيج در حوزه ورزش، مي‌توانيم دانشجوياني كه توانايي اداره اين اماكن را دارند شناسايي كنيم و در واقع يك اطمينان خاطر براي دانشجويان ايجاد نماييم.
 
يزداني تصريح كرد: بسيج بازار كار براي فارغ التحصيلان رشته تربيت بدني فراهم كرده است؛ براي مثال در مازندران 90 سالن وزشي در حال احداث است كه بالتبع به 90 مدير و 250 تا 300 مربي نياز دارد كه اين مسئله نوعي اشتغال‌زايي محسوب مي‌شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار