کد خبر:۲۱۰۹۲۵
آیتالله نوری همدانی:
امامخمینی (ره) بیدارگر ملتهای آزاده است
آیتالله نوری همدانی، از مراجع معظم تقلید با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) بیدارگر ملتهای آزاده است، گفت: امام (ره) با تکیه بر خداوند در زمانی که همه کشورها زیر سیطره شرق و غرب بودند، دنیا را از حالت دو قطبی خارج کرد و تحول بزرگی به وجود آورد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، آیت الله نوری همدانی امروز در دیدار با جمعی از کارکنان وزارت دفاع به ایراد سخن پرداخت و با تسلیت به مناسبت شهادت امام جواد(ع) تصريح كرد: در روایتی از حضرت آمده است: مؤمن نیاز به سه چیز دارد، توفیق الهی، واعظ درونی و اینکه نصیحت و سخن حق را قبول کند.
وی افزود: این مطلب در تاریخ به اثبات رسیده که وقتی سلاطین و پادشاهان به کاخ نشینی، سلطنت طلبی و تجمل گرایی روی آورند، مردم در فقر فرهنگی و مالی قرار خواهند گرفت.
این مرجع تقلید با بیان اینکه در یکی از کتب تاریخی آمده است که اگر در زمان مظفرالدین شاه چلوار از روسیه وارد کشور نمی شد، مردگان ما بی کفن می ماندند، بيان داشت: کشور ما در زمان حکومت گذشته آنقدر عقب افتاده بود که از پاکستان و بنگلادش پزشک به ایران می آوردند.
نوري همداني با اشاره به اینکه در زمان آیت الله بروجردی عده ای نزد ایشان رفته و درخواست کردند که الفبای فارسی را به حروف لاتین تغییر دهند، گفت: این کار را با زبان ترکیه کردند، حتی پیشنهاد دادند که تعطیلی جمعه را به یکشنبه تغییر دهند، حال آنکه ایام هفته هرکدام در اسلام خاصیت و آداب خاص خود را دارد.
وي با بيان اينكه هماهنگی و همکاری استبداد داخلی و خارجی علیه ملت ایران در زمان حکومت شاهنشاهی صورت گرفته بود، بيان داشت: آنها مردم را خواب کرده و می خواستند تمام ماهیت دینی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی مردم را از بین ببرند.
این استاد درس خارج فقه حوزه علمیه با تاکید بر اینکه بیداری، هوشیاری و استقامت در برابر دشمنان ندای انقلاب اسلامی است که امروز به گوش جهانیان رسیده است، اظهار داشت: بیداری ملت ها منوط به شناخت دشمنان، عملکرد آنها، از عوامل و لوازم بیداری است.
نوري همداني با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) بیدارگر ملت های آزاده است، تاکید کرد: امام(ره) با تکیه بر خداوند در زمانی که همه کشورها زیر سیطره شرق و غرب بودند، دنیا را از حالت دو قطبی خارج کرد و تحول بزرگی به وجود آورد.
وی در ادامه گفت: حضرت امام (ره) اسلام را مطرح کرد؛ چرا که درمان همه دردهای بشر اسلام است.
این استاد درس خارج فقه حوزه علمیه با تاکید بر اینکه یکی از شاخصه های مهم ایمان، سخن حق می باشد، اظهار داشت: برخی مانند ابوجهل به هیچ وجه حق را نمی پذیرند؛ وی همان چیزهایی که سلمان و ابوذر می شنیدند را می شنید؛ اما هیچ گاه ایمان نیاورد.
نوري همداني با اشاره به دلیل به حکومت رسیدن بنی امیه و بنی عباس گفت: پس از وفات پیامبر(ص) وصیت بسیار مهم ایشان نادیده گرفته شد و جریانی به وجود آمد که می خواستند مردم را در خواب غفلت نگه دارند و به همین دلیل بنی امیه و بنی عباس روی کار آمدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰