کد خبر:۲۲۰۶۳۴
فرمانده سپاه قدس گیلان:

موفقیت در عملیات‌های دفاع مقدس نشان از نخبگی شهدا بود

فرمانده سپاه قدس گیلان موفقیت در عملیات‌های زمان دفاع مقدس را، نشان دهنده نخبگی شهدا دانست.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، هامون محمدی صبح امروز در نخستین همایش منطقه ای فرصت ها و چالش ها در تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی و اولین جشنواره منطقه ای نخبگان و اندیشورزان بسیجی شمال کشور (گیلان، اردبیل، زنجان، آذربایجان شرقی و قزوین) که در هفته پژوهش به همت کانون نخبگان بسیج گیلان در دانشگاه آزاد رشت برگزار شد، تصریح کرد: گفتمانی که حضرت امام (ره) در بدو انقلاب به همه تعریف کرد و تفکرات دیگر را به چالش کشید این بود که انقلاب اسلامی باید مبنایی برای روشنگری همه جهانیان اسلام باشد.


وی افزود: انقلاب ما انقلاب تفکری و اعتقادی بود و کسانی که وارد صحنه شدند، متفکران  عرصه علم بودند که اوضاع کار را در دست گرفتند.


فرمانده سپاه قدس گیلان بیان داشت: نخبه سازی از همان روزهای اول انقلاب اسلامی آغاز شد، نخبگانی که به لحاظ علم، بصیرت و موقعیت شناسی در جایگاهی قرار گرفتند که منشأ اثر شدند.


محمدی ادامه داد: ما نمی توانیم شهید علم الهدی را فراموش کنیم که با علم و عمل خود جلوی پیشرفت تانک های عراقی را گرفت.


وی گفت: جوانان ما در دوره انقلاب با جسارت ورود به عرصه های ممنوعه، ورود به عرصه های علمی، فناوری و ابتکارات با ایده پردازی خود باعث پیشرفت های زیادی در عرصه های مختلف علمی شدند.


فرمانده سپاه قدس گیلان ادامه داد: با ورود بسیجان نخبه در جنگ ورق برگردانده شده و با ساخت پل اروند رود شاهکاری نظامی انجام دادند، به طوری که بعد از عقب نشینی از فاو با بمب لیزری پل را تخریب کردند و رسانه های خارجی با تعجب زیاد این خبر را منعکس کرده بودند و برایشان جای سوال بود که مگر ایران وابسته به کدام منبع است که از چنین ابتکاراتی در ساخت پل بکار برده است.

 

محمدی با بیان اینکه ما شهامت، جسارت و موفقیت های امروز را مدیون شهامت های رزمندگان و شهدایمان هستیم، گفت: ارائه کارها و ابتکارات دانشجویان بسیار ارزشمند است؛ اما مخترعان ما باید از دوره راهنمایی و دبیرستان در عرصه نخبگی گام بردارند.


وی گفت: ظلم استکبار جهانی به پشتوانه علم است و از این سکو ظلم های زیادی را انجام می دهد و چون تقابل ما با نظام استکبار ادامه دارد و دشمن نیز ظلمش بر مبنای علمش است، علم ما باید به حدی برسد که دشمن توان مقابله علمی با ما را نداشته باشد.


فرمانده سپاه قدس گیلان تصریح کرد: برای اینکه روند علمی و نخبه پروری در نظام ما وجود داشته باشد، باید اقدامات لازم را انجام دهیم، مسیر حرکت را مشخص کنیم و بدانیم که با چه هدفی حرکت می کنیم.


محمدی افزود: ما مدیون شهدا هستیم؛ چراکه آنها نخبگان واقعی بودند، راهی که می دانستند به کجا ختم می شود و در مسیر راه چه اقداماتی را انجام دهند.


وی موفقیت در عملیات ها را نشان از نخبگی شهدا عنوان کرد و گفت: آنچه امروز به دست ما می رسد نتیجه تجربه متراکم 34 ساله نخبگان در گذشته است.


فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری بیان داشت: نخبگی اگر در خدمت دین قرار گیرد اثرساز خواهد بود و نخبگان باید خود زمینه ساز نخبه پروری باشند.


لازم به ذکر است، در پایان مراسم از نخبگان، مدال آوران و مخترعان سه استان تجلیل شد و همگی از نمایشگاه دانشجویان مخترع بازدید بعمل آوردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار