موسسه دارپا بعد از پروژه های نخستین ربات های پشتیبان خود همچون سگ کوچک و چیتای آهنین، دست به تکمیل نسخه نهایی این ربات نموده است.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، موسسه دارپا بعد از پروژه های نخستین ربات های پشتیبان خود همچون سگ کوچک و چیتای آهنین، دست به تکمیل نسخه نهایی این ربات نموده است.
هرچند که به نظر میرسد این ربات ها تا تشابه حداکثری به یک انسان اما با قابلیت های بیشتر هنوز جای کار دارند اما به نظر میرسد شرکت دارپا تمام امکانات موجود را در این ربات جای داده است. در حقیقت هدف نهایی از این ربات میتواند نمونه یک سرباز چهارپا با توان بالاتری نسبت به انسان باشد.
این ربات چهارپا که قرار است نقش یک سرباز پشتیبان را ایفا کند، مجهز به پیروی و دنبال کردن رهبر تیم با استفاده از دید کامپیوتری و جی پی اس میباشد. این ربات که نام آنLS3 است، قادر است با پیروی کردن از دستورات صوتی مربی خود و استفاده از ارتباط بیسیم فعال، غیر فعال شود. در ویدئوی منتشر شده، این ربات در یک محیط شبه نظامی مربی خود را با ادوات و تجهیزاتی که بر آن سوار شده است، دنبال میکند.
از دیگر مهارت های جدید این سگ ربات می توان به بهبود حرکات چرخشی، قابلیت مانور در اماکن شهری و راه رفتن دقیق و صحیح در نواحی و زمین های صعب العبور اشاره کرد. این چهارپای رباتی می توانند تا 180 کیلو بار را به راحتی از میان دره ها و نهرها و دیگر نواحی پر مخاطره با خود حمل کند.
در رمان و فیلمهای علمی تخیلی دوران جنگ سرد، تخیل نویسندگان، دستگاه و تجهیزات نظامی عجیب و غریبی را در سر میپروراند که با وجود آن که برخی از آنان به معنای واقعی کلمه مسخره بودند، اما برخی نیز که شاید تا حدی فرا واقعی به نظر میرسیدند، امروزه با رشد سریع تکنولوژی به حقیقت میپیوندند. ارتش آمریکا معمولا پروژههای مهم خود را پس از چندین سال از تولید آنها فاش میکند. فناوریهایی چون GPS یا اینترنت از ارتش آمریکا کلید خوردهاند.
به همین دلیل است که این موارد و موضوعات مشابه میتوانند هم به عنوان وسایلی مفید و هم مضر برای انسان استفاده شوند.