کسب دستاورد از مسابقات رباتیک مستلزم بومی شدن آن است
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، صفابخش صبح امروز در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره مسابقات رباتیک امیرکبیر در تالار اجتماعات مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: طی چند دهه اخیر در کشورهای صنعتی الگویی اجرایی شده که بسیار موفق بوده؛ به این صورت که دانشگاهها در مسائل مهم کشور مسابقاتی را تعریف میکنند و شرکتکنندگانی از نقاط مختلف دنیا در آن شرکت میکنند.
وی ادامه داد: البته برای این مسابقات وقت و هزینه بسیاری صرف میشود، ولی اگر میخواهیم از این مسابقات به دستاورد برسیم، باید مسائل بومی خود را در این مسابقه مطرح کنیم و دانشجویان طرحهایی را کار کنند تا مسائل حاد جامعه برطرف شود.
رئیس مسابقات جام امیرکبیر گفت: البته رفع نیازهای جامعه در مسابقات مستلزم این است که مسابقات با همراهی صنعت برگزار شود.
صفابخش ادامه داد: با توجه به اینکه دانشجویان دوره کارشناسی کمتر در جریان فعالیتهای علمی هستند، این مسابقات میتواند بعنوان فعالیتهای فوق برنامه برای آنها رفع کسالت کند.
وی بیان داشت: امسال نخستین سالی است که مباحث هوش مصنوعی در مسابقات مطرح میشود و بخش مهمی از رباتیک نیز به هوش مصنوعی مرتبط است و در حال حاضر زمان آن رسیده که صنعت ما نیز به مقوله هوش مصنوعی و هوش رایانشی و استفاده از آنها برای حل مشکلات جامعه توجه کند.
رئیس مسابقات جام امیرکبیر گفت: امسال در کنار مسابقات رباتیک فن بازار نیز ارائه شده تا به نیازسنجی بپردازد و از هم اکنون به دنبال آن هستیم که برای سال آینده بهره بیشتری از صنعت ببریم.