به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا رهایی امروز در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره مسابقات رباتیک امیرکبیر در تالار اجتماعات مرکزی این دانشگاه گفت: برنامه دکترای رباتیک نهایی شده و بزودی اصلاح و تدوین میشود تا پس از شروع برنامه کارشناسی ارشد رباتیک بتوانیم در دوره دکترا نیز دانشجو بپذیریم.
وی ادامه داد: بحث ربات و رباتیک جایگاه ویژهای در دنیای صنعتی دارد و با توجه به اینکه انجام عملیات پیچیده در صنعت نیاز به سرعت و کیفیت دارد، استفاده از رباتها در طرحهای بزرگ صنعتی بسیار مهم است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: امروزه در دنیای پزشکی و برخی خدمات جراحی، مباحث شهری مانند انبارداری و پاکیزگی، امداد و نجات،خدمات فضایی، زمینههای تجاری و مالی از رباتها استفاده میشود.
رهایی تصریح کرد: در کشور ما هم با توجه به توسعه سریع صنعت در سه دهه اخیر و رشد شتابانی که در توسعه اتفاق میافتد، بهبود یک سری زیرساختهای نرم افزاری و سخت افزاری برای ارتقای دانش بومی مطرح میشود.
وی ادامه داد: با توجه به این الزامات، دانشگاه امیرکبیر بعنوان دانشگاه پیشرو در امر آموزش و تحقیقات، اقداماتی را انجام داده و با ایجاد پژوهشکده رباتیک و گروه آموزشی رباتیک، همفکری خوبی در حوزه آموزش و پژوهش رباتیک ایجاد شده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه زمینههای لیگهای مسابقات، زمینههای تخصصی بوده است، گفت: 254 تیم در بخشهای مختلف این مسابقات متقاضی شدند که حدود 60 تیم شرکت کردند و حدود 20 شرکت با حضور در فن بازار،70 طرح پژوهشی را ارائه میکنند.