با گسترش روز افزون عرضه گوشی های هوشمند و استقبال مردم از این گوشی ها، امید میرود که در سال های نه چندان دور شاهد تسخیر کامل بازار توسط این گوشیها باشیم.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» با گسترش روز افزون عرضه گوشی های هوشمند و استقبال مردم از این گوشی ها، امید میرود که در سال های نه چندان دور شاهد تسخیر کامل این گوشی ها در بازار باشیم. نوع سیستم عامل، فرم و نحوه کار با این گوشی ها حتی امکانات زیادی که نسبت به گوشی های قدیمی تر، همه و همه عاملی شده اند تا این دسته از تلف های همراه، با محبوبیت زیادی روبرو شوند.
هرچند که هوشمندی خود مزیتی برای این گوشی ها میباشد اما باید توجه داشت که این هوشمندی ممکن است خود نقطه ای شود برای تهدید امنیت اطلاعات شما.
به نقل از مرکز ماهر، ابزاری آنلاینی را با نام"Smartphone Security Checker" منتشر شده است.
این ابزار 10 اقدامی را تشریح میکند که کاربران باید دنبال نمایند تا دادههای شخصی خود را در برابر تهدیدات محافظت کند.
این تهدیدات شامل آلوده شدن دستگاهها به بدافزار، گم شدن یا به سرقت رفتن دستگاه میشود.
توصیههای ارائه شده توسط این ابزار عبارتند از: قفل کردن گوشی با PIN یا رمز عبور؛ اجتناب از تغییر دادن تنظیمات امنیتی پیشفرض گوشی یا شکستن قفل گوشی (jailbreaking)؛ پشتیبانگیری از دادههای گوشی بر روی ابر یا رایانه یا کارت حافظه قابل حمل به طور منظم؛نصب برنامههای کاربردی از روی منابع معتبر؛ بررسی و درک مجوزهای درخواست شده بوسیله برنامه قبل از نصب آن؛ نصب بهروزرسانیهای منتشر شده توسط کارخانه سازنده؛ نصب برنامههای امنیتی که اجازه میدهند از راه دور گوشی را قفل نمود یا دادههای آن را پاک کرد؛ اجتناب از اتصال به اینترنت از طریق شبکههای ناامن بیسیم؛ پاک کردن دادههای گوشی قبل از فروختن آن؛ و گزارش دادن گوشیهای به سرقت رفته به مقامات مربوطه.
این ابزار اجازه میدهد تا صاحبان گوشیهای هوشمند، سیستم عامل دستگاه خود را انتخاب نمایند.
گزینههای موجود شامل اندروید، اپل iOS، بلک بری و ویندوز میباشد.
بسیاری از مراحل برای تمامی انواع گوشیها یکسان است اما با توجه به نوع سیستم عامل ممکن است لینکها و دستورات خاصی نیز متفاوت باشد.