کد خبر:۲۲۶۸۰۱
با حضور حجج اسلام رحیمیان، میرباقری، خسروپناه؛

سلسله ‌گفتارهای «تمام‌شدگی مدرنیته و ناتمامی صیرورت درانقلاب اسلامی»

سلسله درس‌گفتارهایی با موضوع «تمام شدگی مدرنیته و ناتمامی صیرورت در انقلاب اسلامی» به همت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی بهمن ماه برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»؛ سلسله درس‌گفتارهایی با موضوع «تمام شدگی مدرنیته و ناتمامی صیرورت در انقلاب اسلامی» به همت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی آغاز به کار کرد.


پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی، تمام‌شدگی استعدادهای مدرنیته و پست مدرنیسم را از یک سو و ظرفیت‌ها و صیرورت انقلاب اسلامی را برای اداره امروزییان و فردائیان در قالب درس گفتارهایی با مشارکت نظریه‌پردازن، فیلسوفان و دانشوران حکمت نظری و حکمت عملی مورد بررسی قرار خواهد داد.

 

در این درس گفتارها که قرار است در بهمن ماه سال جاری برگزار شود اساتید و اندیشمندانی چون دکتر اعوانی، حجت الاسلام و المسلمین میرباقری، دکتر خسروپناه، حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان، دکتر رجبی دوانی و... حضور خواهند داشت. 

 

لازم به ذکر است مکان برگزاری درس گفتارها، خیابان انقلاب اسلامی مابین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه خیابان شهید وحید نظری پلاک 47، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی خواهد بود و شرکت در این درس گفتارها برای همه علاقمندان و پژوهشگران، آزاد است.

 

  استاد سخنران عنوان درس‌گفتار روز و تاریخ ساعت
1 حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمیان اصول حاکم بر روند ریزشها ورویشهای منابع انسانی در فرایند استکمالی انقلاب اسلامی چهارشنبه18 بهمن 15
2 استاد دکتر اعوانی آفاق نظام سازی عقل مدرن در تمدن اسلامی و بحران در عقل مدرن سه‌شنبه 24 بهمن 14
3 حجت‌الاسلام والمسلمین میرباقری - سه‌شنبه  24 بهمن 16:30
4 حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر خسروپناه فرآیند مدیریتی و روش‌شناسی تحول علوم انسانی چهارشنبه 25 بهمن 10 صبح
5 دکتر محمد حسن رجبی دوانی انقلاب اسلامی؛ از عصر نبوی تا عصر خمینی (تبارشناسی تاریخی انقلاب اسلامی) شنبه 5 اسفند 14

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار